Παγκόσμιο τραμπολίνο: Στην 4η θέση η Εθνική ομάδα ανδρών

Newsroom
Παγκόσμιο τραμπολίνο: Στην 4η θέση η Εθνική ομάδα ανδρών

bet365

Συνέχεια στις ιστορικές διακρίσεις έδωσαν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας τραμπολίνο ανδρών, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Άλλο ένα «λίμιτ απ» και μία πρωτόγνωρη, ιστορική διάκριση πέτυχε η Εθνική ανδρών του τραμπολίνο (Μάριος Γράψας, Δημήτρης Μακρής, Απόστολος Παπαδάτος, Νίκος Σαββίδης) στον τελικό του ομαδικού αγωνίσματος, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπλίνο ανδρών-γυναικών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Σόφια.

Η ελληνική ομάδα, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά σ’ έναν τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος, κατέκτησε την 4η θέση μεταξύ των πέντε φιναλίστ με 10 πόντους, χάρη στις πολύ καλές προσπάθειες του Μάριου Γράψα (57,720 β.), του Δημήτρη Μακρή (55,130 β.) και του Νίκου Σαββίδη (53,360 β.). Στο βάθρο ανέβηκαν κατά σειρά η Πορτογαλία με 13 πόντους, η Γαλλία με 12 πόντους και η Γερμανία με 9 πόντους, ενώ πίσω από την Ελλάδα τερμάτισε η Ιαπωνία με 4 πόντους.

Παράλληλα, πολύ κοντά στην πρόκρισή της στον τελικό του ακροβατικού διαδρόμου γυναικών βρέθηκε η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, η οποία κατέλαβε τη 10η θέση μεταξύ των υποψηφίων φιναλίστ. Η 18χρονη αθλήτρια, που συμμετείχε για πρώτη φορά στον θεσμό, πήρε 23,800 βαθμούς στον ημιτελικό του αγωνίσματος και δεν κατάφερε να φτάσει ακόμα πιο μακριά αφού η επίδοσή της την έφερε στη θέση της 2ης αναπληρωματικής.

Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει σήμερα, Σάββατο 19/11, με άλλη μία ελληνική παρουσία και με τους Μάριο Γράψα / Νίκο Σαββίδη, να αγωνίζονται στον τελικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο ανδρών (15:30 – 16:00) κυνηγώντας άλλη μία μεγάλη επιτυχία έπειτα από το χάλκινο μετάλλιο του περασμένου Ιουνίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ρίμινι.

 

Τελευταία Νέα