Παγκόσμιο κύπελλο: Ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών ο Πετρούνιας

Παγκόσμιο κύπελλο: Ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών ο Πετρούνιας

bet365

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Τόκιο κάνει σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας στον προκριματικό των κρίκων στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Το πρώτο βήμα για την διεκδίκηση του τελευταίου εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάνει σήμερα στην Ντόχα ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο «άρχοντας των κρίκων» αγωνίζεται το απόγευμα στον προκριματικό του Παγκοσμίου κυπέλλου (15:30 με 19:30 τα προκριματικά σε όλα τα όργανα της ημέρας), με στόχο να πάρει μία από τις πρώτες οκτώ θέσεις που οδηγούν στον τελικό της Παρασκευής.

Η λογική λέει πως ο Πετρούνιας, αν εκτελέσει σωστά το πρόγραμμά του, θα είναι άνετα στον τελικό όπου εκεί θέλει να κερδίσει τον αγώνα και να κάνει πάνω από 15.333 βαθμούς, ώστε να πάει αυτός στο Τόκιο και όχι ο Κινέζος Λιου Γιανγκ.

Επομένως και η βαθμολογία που θα του δώσουν οι κριτές σήμερα στον προκριματικό, θα αποτελεί μία «ένδειξη» για την αντιμετώπιση που θα έχει στον τελικό, εφ’ όσον κάνει άρτιο πρόγραμμα, χωρίς φυσικά να αποκλείεται να πράξει το ίδιο και ο Κινέζος αντίπαλός του.

Ο Πετρούνιας πριν μερικές ημέρες έκανε λόγο για τον «σημαντικότερο αγώνα της ζωής» του στην Ντόχα, καθώς θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στο Ρίο, αλλά ο τραυματισμός και η επέμβαση που έκανε στον ώμο, τον άφησαν πίσω σε αγώνες, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένος αυτό το τριήμερο να δώσει μάχη για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς.

Αν τα καταφέρει και περάσει σήμερα, στις 15:30 την Παρασκευή (Cosmote Sports 9) θα πάει να δώσει τον αγώνα της ζωή του για να πάει στο Τόκιο…

 

Τελευταία Νέα