Απόψεις

kalkavouras_gwomensummit
14/12/2023 ΜΠΑΣΚΕΤ

Το συνέδριο που έκανε το όνειρο να δείχνει άκρως ρεαλιστικό!

Ο Αντώνης Καλκαβούρας βρίθει από ηθική ικανοποίηση συνεισφέροντας στο 2ο Gazzetta Women Sports Summit και καταγράφει συναισθήματα, εικόνες και διδάγματα από μία εξάωρη εποικοδημητικη συζήτηση που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την θέση της γυναίκας στον αθλητισμό!

miriam_adelson
13/12/2023 ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίριαμ Άντελσον: Η δισεκατομμυριούχος που παίρνει στα χέρια της τους Ντάλας Μάβερικς

Μία από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου, η Μίριαμ Άντελσον, μπαίνει στο παιχνίδι του ΝΒΑ. Οι Ντάλας Μάβερικς ετοιμάζονται να αλλάξουν σελίδα στην ιστορία του αφού ύστερα από 24 χρόνια αφού ο Μαρκ Κιούμπαν αναμένεται να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του στην ομάδα στην Ισραηλινή διεσεκατομμυριούχο.

Δεν υπάρχει ντροπή στον αθλητισμό, εντός των αγωνιστικών χώρων
29/08/2023 ΤΕΝΝΙΣ

Δεν υπάρχει ντροπή στον αθλητισμό, εντός των αγωνιστικών χώρων

Η φανερά πιεσμένη Μαρία Σάκκαρη λύγισε μπροστά στις κάμερες μετά τον αποκλεισμό της από τον πρώτο γύρο του US Open, δηλώνοντας πως νιώθει ότι ντροπιάζει τους Έλληνες. Αυτό όμως είναι το μοναδικό, που δεν θα πρέπει να την απασχολεί.

barcelona champions league women
04/06/2023 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H FCBfemeni είναι Més que un equip

Η γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα, πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, πρεσβεύει στον απόλυτο βαθμό τις (ξεχασμένες;) αξίες του συλλόγου της Βαρκελώνης. Ο Αλέξανδρος Λοθάνο βγάζει το καπέλο στην εκπληκτική παρέα της Αλέξια Πουτέγιας.