Απόψεις

maria_perez_race_walking
22/05/2023 ΣΤΙΒΟΣ

Η Μαρία Πέρεζ δεν είχε στόχο το Παγκόσμιο ρεκόρ αλλά... το κατέρριψε

Αποκλεισμός στο Παγκόσμιο, αποκλεισμός στο Ευρωπαϊκό και διάστημα αρκετών μηνών μέχρι η ψυχολογία να της επιτρέψει να προπονηθεί ξανά. Η Ισπανίδα Μαρία Πέρεζ επέστρεψε πιο δυνατή και σφράγισε το come back με ένα μεγάλο Παγκόσμιο ρεκόρ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη με τη Νικόλ Κυριακοπούλου
08/03/2023 ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πόσο μας τιμάει η παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας;

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης υποδέχεται την 8η Μαρτίου, γράφει για τις γυναίκες στην κοινωνία και τον αθλητισμό και αναρωτιέται πόσο έχει εξελιχθεί τελικά η ανθρωπότητα όταν πρέπει να υπάρχει παγκόσμια ημέρα για τα (αυτονόητα) δικαιώματα του μισού και πλέον πληθυσμού της Γης.

Πέννυ Ρόγκα και Ιωάννα Σταματοπούλου κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει...
31/12/2022 ΑΠΟΨΕΙΣ

Πέννυ Ρόγκα και Ιωάννα Σταματοπούλου κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει...

Η λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Πέννυ Ρόγκα και η τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού Ιωάννα Σταματοπούλου γράφουν στο GWomen για την πορεία του γυναικείου αθλητισμού, την εξέλιξή του, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

a
02/07/2022 ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Γιατί οι γυναίκες δεν χρησιμοποιούνται ως δείγματα σε έρευνες για τις αθλητικές μελέτες;

Την επόμενη φορά που κάποιος θα σας δώσει συμβουλές με βάση μια «πρόσφατη μελέτη» ή «επιστημονική έρευνα», ρωτήστε αυτό το άτομο:  Πόσα από τα δείγματα αυτής της μελέτης ήταν γυναίκες;

Αρθρο
24/06/2022 ΑΠΟΨΕΙΣ

Τρέξιμο τις μέρες του καύσωνα

Τι πρέπει να προσέξω για να γίνει ευχάριστο το τρέξιμο μου όταν έχει υψηλές θερμοκρασίες; Τι προφυλάξεις πρέπει να πάρουμε για να μην έχουμε προβλήματα; Γράφει η Μαρία Πολύζου