Formula 1: Αινιγματική ανάρτηση από τον Φέτελ (vid)

Formula 1: Αινιγματική ανάρτηση από τον Φέτελ (vid)
Σε μία μυστήρια δημοσίευση προχώρησε ο οδηγός της Aston Martin F1, κάνοντας λόγο για μία μεγάλη επικείμενη ανακοίνωση.

Έπειτα από 15 χρόνια στον κόσμο της Formula 1, o Σεμπάστιαν Φέτελ θα πει αντίο στο σπορ στο οποίο κατέκτησε 4 παγκόσμια πρωταθλήματα. Ο Γερμανός έχει γράψει τη δική του ιστορία και έχει οδηγήσει για ορισμένες από τις καλύτερες ομάδες. Μάλιστα έκανε ένα από τα παιδικά του όνειρα πραγματικότητα, οδηγώντας για τη Scuderia Ferrari.

Μόλις έξι αγώνες απομένουν για να ολοκληρωθεί το ταξίδι του 35χρονου στη Formula 1 και θέλει να κλείσει την καριέρα του με θετικές εμφανίσεις. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν κοιτάζει και την επόμενη μέρα, μακριά από το σπορ που αναδείχθηκε ως ένας εκ των καλύτερων οδηγών στη σύγχρονη εποχή.

Λίγο πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στο Grand Prix Σιγκαπούρης, ο Φέτελ έκανε μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, με ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει πως έρχεται σύντομα κάποιου είδους ανακοίνωση. Στο video βλέπουμε στιγμές της ζωής του, από τότε που ήταν μικρός κι έκανε kart, όταν αγωνιζόταν σε μικρές κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όταν έκανε ντεμπούτο στη Formula 1.

Αρκετοί υποθέτουν πως πρόκειται για κάποιου είδους ντοκιμαντέρ, όμως υπάρχει κάτι το οποίο ξεχωρίζει. Καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, εμφανίζεται ένα και μοναδικό σήμα, αυτό της BMW.

Με γερμανική εταιρεία αναδείχθηκε στις μικρές κατηγορίες και συγκεκριμένα στη Formula BMW, ενώ ήταν αυτή που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει ντεμπούτο στη Formula 1 στο GP ΗΠΑ το 2007.

Σεμπάστιαν Φέτελ

Η BMW το 2023 ξεκινά ένα νέο αγωνιστικό πρόγραμμα στους αγώνες αντοχής με την M Hybrid V8. Με το LMDh πρωτότυπο θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της IMSA από το 2023, ενώ το 2024 θα επιστρέψει στο WEC και τις 24 Ώρες Λε Μαν, μετά από περισσότερα από 20 χρόνια. Λέτε να είναι προάγγελος ανακοίνωσης της μεταπήδησης του Φέτελ στους Αγώνες Αντοχής;

Φωτογραφίες: Aston Martin, BMW media

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!