Ο Τσιλαβέρτ κατεβαίνει για Πρόεδρος της Παραγουάης (pic&vid)

Gazzetta team
Ο Τσιλαβέρτ κατεβαίνει για Πρόεδρος της Παραγουάης (pic&vid)

bet365

Αφού έγινε μύθος του ποδοσφαίρου της Παραγουάης, ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ θέλει να αφήσει το στίγμα του και στην πολιτική της χώρας, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2023.

Μπορεί η δόξα ενός μυθικού τερματοφύλακα να εγγυηθεί το μέλλον μιας ολόκληρης χώρας; Αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν οι πολίτες της Παραγουάης κι αυτό θα προσπαθήσει να αποδείξει ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, ο οποίος βάζει πλώρη για τις προεδρικές εκλογές του 2023.

Ο 55χρονος, πλέον, παλαίμαχος κίπερ-σκόρερ, φημισμένος για την ευχέρειά του να βάζει γκολ με απευθείας φάουλ και πέναλτι (62 γκολ καριέρας) ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της χώρας, 16 χρόνια αφότου κρέμασε τα γάντια του με τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ.

«Τσίλα για πρόεδρος το 2023. Περήφανος που είμαι Παραγουανός», είναι το σύνθημα της εκστρατείας του εμβληματικού τερματοφύλακα, ο οποίος έπαιξε σε δύο Μουντιάλ και κατέγραψε 74 διεθνείς συμμετοχές με την εθνική Παραγουάης.

 

Τελευταία Νέα