Κορονοϊός: Στις 8 Μαΐου σέντρα στο πρωτάθλημα Κορέας!

Κώστας Ζάλιαρης
Κορονοϊός: Στις 8 Μαΐου σέντρα στο πρωτάθλημα Κορέας!

bet365

Η Κορέα αποφάσισε να ξεκινήσει το πρωτάθλημά της δυο μήνες μετά την αναγκαστική αναβολή της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου! Χωρίς κόσμο τα γήπεδα, μειώθηκαν τα παιχνίδια της σεζόν...

Έπειτα από την αλλαγή στην καθημερινότητα και στη ζωή όλων στον πλανήτη από τον κορονοϊό που ξεκίνησε από την Ασία, η Κορέα αποφάσισε ότι είναι ώρα να επιστρέψει η αθλητική δραστηριότητα, η οποία είχε αναβληθεί στις 29 του Φλεβάρη εξαιτίας της πανδημίας.

Όπως αποφασίστηκε, οι δύο πρώτες κατηγορίες του ποδοσφαίρου της χώρας θα κάνουν σέντρα στις 8 Μαΐου με κλειστά γήπεδα για τον κόσμο. Η διάρκεια της διεξαγωγής αναμετρήσεων κεκλεισμένων των θυρών δεν διευκρινίστηκε, ενώ, για να γίνει προσπάθεια τήρησης των χρονικών ορίων, μειώθηκε ο αριθμός των αγώνων.

Δηλαδή, στην πρώτη κατηγορία, αντί για 38 αγωνιστικές θα διεξαχθούν 22 κι έπειτα θα υπάρξει διαχωρισμός σε δυο γκρουπ, με τις πρώτες έξι ομάδες να παίζουν στο Final A και τις έξι τελευταίες στο Final B.

Μέσα σε αυτά τα γκρουπ, θα παίξει κάθε ομάδα από πέντε ματς όπως είναι λογικό (27 αγωνιστικές στο σύνολο), με την τελευταία του Final B να υποβιβάζεται στην K League 2.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED