Κορονοϊός: Ξεκινάει τέλη Ιουνίου το πρωτάθλημα στην Κίνα

Κώστας Τόπας
Κορονοϊός: Ξεκινάει τέλη Ιουνίου το πρωτάθλημα στην Κίνα

bet365

Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Guangzhou R&F, Χουάνγκ Σενχούα, η έναρξη του πρωταθλήματος στην Κίνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Τα σενάρια για την έναρξη του πρωταθλήματος στην Κίνα σε σύντομο χρονικό διάστημα ήταν πολλά. Μάλιστα, τα Μέσα στην Κίνα είχαν αποκαλύψει πως η αγωνιστική δράση στη χώρα τους θα επιστρέψει πιο γρήγορα απ' ότι περίμεναν, κάνοντας λόγο για τις 18 Απριλίου.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πρόταση δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, μετά και τις νέες δηλώσεις του προέδρου της Guangzhou R&F, Χουάνγκ Σενχούα.

Μπορεί τα πράγματα στην Κίνα να έχουν βελτιωθεί και σταδιακά να γίνεται η προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα, ωστόσο το ποδόσφαιρο φαίνεται πως θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να ξεκινήσει.

«Με βάση την παρούσα κατάσταση, η νέα σεζόν θα αρχίσει στα τέλη Ιουνίου, το αργότερα στις αρχές Ιουλίου», τόνισε ο Σενχούα.

Στόχος όλων η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, με 30 αγωνιστικές για κάθε ομάδα. Βέβαια, αν η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας δεν ανακοινώσει την τελική της απόφαση, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

 

Τελευταία Νέα