Κορονοϊός: Ποδόσφαιρο ξανά από το 2021 προβλέπει Γερμανός επιστήμονας

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ποδόσφαιρο ξανά από το 2021 προβλέπει Γερμανός επιστήμονας

bet365

Ο Γερμανός ιολόγος, Γιόνας Σμιντ-Σάνασιτ, έριξε σενάριο- «βόμβα» για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, προβλέποντας ότι είναι αδύνατον οι αγώνες να αρχίσουν ξανά εντός του έτους, ακόμη και κεκλεισμένων των θυρών.

Το πιο απευχές σενάριο για τους απανταχού φιλάθλους, αλλά και για το μέλλον των συλλόγων παγκοσμίως εξ αιτίας του ιού Covid-19 παρουσίασε ο Γερμανός ιολόγος, Γιόνας Σμιντ-Χάνασιτ.

Ο επιστήμονας του ινστιτούτου Μπέρχαρντ-Νοχτ με έδρα στο Ανόβερο μίλησε σε τηλεοπτικό μέσο της χώρας του για το αν εκτιμά ότι η σεζόν θα συνεχιστεί μετά τις 2 Απριλίου που λήγει η περίοδος αναστολής, αλλά αντ’ αυτού εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξουν αγώνες στο υπόλοιπο της χρονιάς.

«Δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για αγώνες εντός Απριλίου. Ούτε καν με κλειστά γήπεδα, διότι ο κόσμος θα βρίσκει ευκαιρία να συναντιέται στα σπίτια με φίλους και να βλέπουν τα ματς. Είμαι πεπεισμένος ότι θα υπάρξει ξανά παιχνίδι από την επόμενη χρονιά. Δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο η κανονική λήξη της φετινής σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά, σε ένα σενάριο που αν ισχύσει, ασφαλώς θα έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις και καταστροφικές συνέπειες για το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα.

 

Τελευταία Νέα