Ο Ντάγκλας Αουγκούστο στην Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας! (pic)

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο στην Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας! (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε από τον Αντρέ Ζαρντίν στην 23αδα της Ολυμπιακής ομάδα της Βραζιλίας για το προλυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου ενόψει Τόκιο.

Μεγάλη τιμή για τον Ντάγκλας Αουγκούστο και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο 22χρονος μέσος του «Δικεφάλου» κλήθηκε από τον Αντρέ Ζαρντίν στην 23αδα της Ολυμπιακής ομάδα της Βραζιλίας.

Οι καλές εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ έκαναν τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αντρέ Ζαρντίν, να στρέψει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και να καλέσει τον Ντάγκλας Αουγκούστο στην αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας, που θα δώσει αγώνες πρόκρισης τον Ιανουάριο για ένα εισιτήριο στους Αγώνες του Τόκιο.

Μάλιστα λόγω των πολλών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Ευρώπη, η Βραζιλία θα συμμετέχει σε τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 14 Νοεμβρίου στην Τενερίφη της Ισπανίας, με την παρουσία ομάδων όπως η Αργεντινή, η Χιλή και οι ΗΠΑ.

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Γιώργη Σαββίδη, ο οποίος έγραψε στο Instagram: «Συγχαρητήρια Ντάγκλας. Το αξίζεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα