Ο Ανρί εξετάζει το ενδεχόμενο να κοουτσάρει τον Σαλάχ

Ο Ανρί εξετάζει το ενδεχόμενο να κοουτσάρει τον Σαλάχ

Gazzetta team
Ο Ανρί εξετάζει το ενδεχόμενο να κοουτσάρει τον Σαλάχ

bet365

Ο Τιερί Ανρί έχει δεχθεί κρούση από την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου και σκέφτεται σοβαρά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρόζενμποργκ - Σέλτικ, αν o Μπέτνερ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ανρί έχει αποφασίσει να ακολουθήσει προπονητική καριέρα και πρόσφατα βρέθηκε κοντά στο να αναλάβει τα ηνία της Άστον Βίλα, ωστόσο την τελευταία στιγμή το deal δεν έκλεισε.

Έτσι, «σφήνα» για την πρόσληψή του μπήκε η Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, η οποία έλυσε τη συνεργασία της με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά το Μουντιάλ.

Μάλιστα, μεταξύ του Ανρί και των ανθρώπων της Αιγυπτιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπήρξε συνάντηση και ο Γάλλος περιμένει πλέον την τελική πρότασή τους. Το σίγουρο είναι πάντως ότι αρχικά βλέπει με καλό μάτι τη συγκεκριμένη προοπτική.

Είχαμε μια συνάντηση με τον ατζέντη του Ανρί στο Λονδίνο. Ο Ανρί περιμένει να δει το πρότζεκτ της Ομοσπονδίας της Αιγύπτου πριν απαντήσει στην πρόταση. Αυτό είναι ανεξάρτητο από το οικονομικό κομμάτι», ανέφερε ο ατζέντης Ναντέρ Ελ-Σαγέντ.

 

Τελευταία Νέα