Αγγλία – Βέλγιο: Ιστορικό πέναλτι - γκολ ο Λουκάκου, ιστορικό πέναλτι - γκολ και ο Ράσφορντ (vid)

Gazzetta team
Αγγλία – Βέλγιο: Ιστορικό πέναλτι - γκολ ο Λουκάκου, ιστορικό πέναλτι - γκολ και ο Ράσφορντ (vid)

bet365

Το Βέλγιο προηγήθηκε στο «Γουέμπλεϊ» με πέναλτι – γκολ του Ρομελού Λουκάκου, το οποίο κέρδισε ο επιθετικός της Ίντερ από τον Έρικ Ντάιερ, μετά από καταπληκτική κούρσα. Ο Μάρκους Ράσφορντ απάντησε με τον ίδιο τρόπο για την Αγγλία. Ξεχωριστά και τα δύο πέναλτι για στατιστικούς λόγους.

Αγγλία και Βέλγιο έφυγαν με το ισόπαλο 1-1 για τα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα το τον μεταξύ τους αγώνα στο «Γουέμπλεϊ» για το Nations League.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι προηγήθηκαν με πέναλτι – γκολ του Ρομελού Λουκάκου (16'), ο οποίος το κέρδισε από τον Έρικ Ντάιερ ύστερα από καταπληκτική κούρσα. Αυτό είναι το πρώτο γκολ που δέχεται η Αγγλία μετά από ακριβώς έναν χρόνο (!) και έξι διαδοχικά ματς χωρίς γκολ παθητικό, αφού τελευταία φορά είχε σκοράρει εις βάρος της ο Τσέχος Ζντένεκ Όντρασεκ στις 11 Οκτωβρίου του 2019!

Τα Λιοντάρια απάντησαν επίσης με πέναλτι – γκολ του Μάρκους Ράσφορντ (39'). Έγινε έτσι, μόλις ο τέταρτος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά ματς της Αγγλίας, μετά τους θρυλικούς Μπόμπι Τσάρλτον, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Γουέιν Ρούνεϊ.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα