Nations League: Αήττητη η Ουαλία, ούτε γκολ, ούτε ζημιά για Καζακστάν-Αλβανία (vid)

Gazzetta team
Nations League: Αήττητη η Ουαλία, ούτε γκολ, ούτε ζημιά για Καζακστάν-Αλβανία (vid)

bet365

Χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ, η Ουαλία του Ράιαν Γκιγκς έμεινε «όρθια» στην έδρα της Ιρλανδίας (0-0) και συνέχισε αήττητη την προέλασή της στην κορυφή του ομίλου. Ισόπαλες στο μηδέν και το Καζακστάν με την Αλβανία.

Μετά από δύο νίκες στο μίνιμουμ (1-0), η Ουαλία ταξίδεψε στη γειτονική Ιρλανδία με σκοπό να μη χαλάσει το καθαρό παθητικό της και το κατάφερε. Δεδομένης και της απουσίας του Γκάρεθ Μπέιλ από την αποστολή, η ομάδα του Ράιαν Γκιγκς δεν σκόραρε, αλλά απέδρασε με τον σημαντικό βαθμό και συνεχίζει να προπορεύεται στον 4ο όμιλο της Β' κατηγορίας του Nations League.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του ΜακΚλίν με δύο κίτρινες σε 5', σκηνικό που προκάλεσε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και χρειάστηκε η παρέμβαση της διαιτητικής τριάδας, με ρέφερι τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Την ίδια ώρα, Καζακστάν και Αλβανία έμειναν επίσης στο φτωχό 0-0 και έφτασαν από κοινού τους 4 βαθμούς στον όμιλό τους.

Β' κατηγορία - 4ος όμιλος

1. Ουαλία 7 (2-0)
2. Φινλανδία 3 (1-1)
3. Ιρλανδία 2 (1-2)
4. Βουλγαρία 1 (1-2)

Γ' κατηγορία - 4ος όμιλος

1. Καζακστάν 4 (3-2)
2. Αλβανία 4 (2-1)
3. Λευκορωσία 3 (2-3)
4. Λιθουανία 3 (1-2)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα