Αυτές είναι οι δύο Ισλανδές που τρέλαναν Φόντεν και Γκρίνγουντ (pics & vids)

Gazzetta team
Αυτές είναι οι δύο Ισλανδές που τρέλαναν Φόντεν και Γκρίνγουντ (pics & vids)

bet365

Δύο ξαδέρφες από την Ισλανδία ήταν αυτές οι οποίες προκάλεσαν την απομάκρυνση των Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ από την Εθνική Αγγλίας, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές παραβίασαν τους κανονισμούς της απομόνωσης.

Οι Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ, μετά το λάθος που έβαλαν κοπέλες στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η Αγγλία στο Ρέικιαβικ για το ματς με τους Ισλανδούς, δεν αναμένεται να είναι στις κλήσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, βλέπουν το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα για τις δύο κοπέλες. Πρόκειται για δύο ξαδέρφες από την Ισλανδία, η μία εκ των οποίων και φιναλίστ πέρυσι στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος.

Τα δύο κορίτσια όπως αναφέρει η «Sun» πέρασαν αρκετές ώρες στο ξενοδοχείο μαζί με τους δύο διεθνείς και στη συνέχεια έφυγαν πριν από το πρωινό. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, χαρακτήρισε τους Φόντεν και Γκρίνγουντ «αφελείς» και τόνισε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να τους απομακρύνει από την Εθνική.

Η 20χρονη Νάντιε, αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Μάουντ μέσω του διαδικτύου και κανόνισαν να βρεθούν μαζί με την 19χρονη ξαδέρφη της, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή των «Λιονταριών».

«Γνωριστήκαμε online με τον Μέισον. Μιλούσαμε μερικές ημέρες πριν έρθουν στην Ισλανδία. Νιώθω άσχημα γι' αυτόν και δεν ήθελα να τον φέρω σε αυτή τη θέση. Αν γνωρίζαμε πως ήταν σε καραντίνα δεν θα πηγαίναμε. Δεν γνωρίζαμε καν ποιος ήταν ο Φιλ. Τον ρώτησα ποιος είναι. Δεν μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Δεν παρακολουθώ. Δεν ξέραμε πως ο Μέισον παίζει στη Γιουνάιτεντ. Ήταν μια ωραία βραδιά, σίγουρα. Οι τέσσερίς μας περάσαμε ώρες μαζί, γνωριστήκαμε. Ήταν καλά παιδιά. Πολύ πολύ καλά», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα