Nations League: Τρίποντο πρωτιάς η Σλοβενία, νίκες για Ρωσία-Φινλανδία (vids)

Gazzetta team
Nations League: Τρίποντο πρωτιάς η Σλοβενία, νίκες για Ρωσία-Φινλανδία (vids)

bet365

Χάρη στο γκολ του Μπόχαρ η Σλοβενία πήρε τη νίκη κόντρα στη Μολδαβία (1-0) κι ανέβηκε στους 4 βαθμούς στον όμιλο της Ελλάδας. Μεγάλο διπλό για Ρωσία και Φινλανδία.

Μόνη στην πρώτη θέση του ομίλου της Εθνικής μας στο Nations League σκαρφάλωσε η Σλοβενία, επικρατώντας της Μολδαβίας με 1-0 για τη 2η αγωνιστική.

Για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά το ισόπαλο ματς της Ελλάδας στη Λιουμπλιάνα, η ομάδα του Ματίας Κεκ κράτησε το μηδέν στην άμυνά της και βρήκε τη λύση επιθετικά σχετικά νωρίς, με τον Μπόχαρ να ευστοχεί στο 28’ με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας.

Έτσι, οι Σλοβένοι έφτασαν τους 4 βαθμούς και καθιστούν επιτακτική τη νίκη για την ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ απέναντι στο Κόσοβο (21:45), ώστε να παραμείνουμε σε θέση ισχύος για την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Στα άλλα ματς που διεξήχθησαν την ίδια ώρα, η Ρωσία πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Ουγγαρίας (2-3), η οποία επέστρεψε από το 0-3 στο 46’, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι την ισοφάριση. Έτσι, έκανε το 2/2 κι έγινε το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου (Τουρκία, Σερβία οι άλλες δύο ομάδες). Στον 4ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας, η Φινλανδία ρέφαρε για την εντός έδρας ήττα από την Ουαλία και με το ίδιο σκορ (0-1) πέρασε νικηφόρα από την Ιρλανδία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Β’ Κατηγορία

Γκρουπ 3

Ουγγαρία – Ρωσία 2-3 (62’ Ζάλαι, 70’ Νίκολιτς – 15’ Μίραντσουκ, 34’ Οζντοέβ, 46’ Φερνάντες)

Γκρουπ 4

Ιρλανδία – Φινλανδία 0-1 (64’ Γιένσεν)

Γ' Κατηγορία

Γκρουπ 3

Σλοβενία - Μολδαβία 1-0 (28' Μπόχαρ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα