Γκιγκς για Μπέιλ: «Η κατάστασή του δεν αλλάζει»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Γκιγκς τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο Μπέιλ για την εθνική ομάδα τονίζοντας πως ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος όποτε τον βλέπει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος είναι ξένο σώμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έπαιξε τα πρώτα 45' στο ματς της Ουαλίας με την Φινλανδία.
Ο Ράιαν Γκιγκς υπερασπίστηκε τον παίκτη του δηλώνοντας:
«Η κατάσταση του δεν αλλάζει. Είμαι πάντα χαρούμενος όταν έρχεται ο Γκάρεθ εδώ, είναι πολύ καλός με την ομάδα κι όλοι τον αναζητούν.
Όπως όλοι, έτσι κι εκείνος, χρειάζεται να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, είμαι ικανοποιημένος που είχε τη δυνατότητα να παίξει για 45 λεπτά, κόντρα στη Φινλανδία. Έχει κάνει μία μόνο 2-3 προπονήσεις» είπε ο Γκιγκς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
