Ελλάδα - Καζακστάν: «Έφυγαν» 25.000 εισιτήρια, πολύ κοντά το sold out

Επιμέλεια:  Δημήτρης Τομαράς
Από το Ελλάδα - Γαλλία

bet365

Πιο κοντά από ποτέ στο sold out βρίσκεται το Ελλάδα - Καζακστάν καθώς ήδη έχουν αγοραστεί 25.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της OPAP Arena.

Σε ρυθμούς Καζακστάν κινούνται άπαντες στην Εθνική Ελλάδας και πλέον τα εισιτήρια που έχει προμηθευτεί ο κόσμος είναι 25.000 τον αριθμό. Ήδη από την Τρίτη είχε... σπάσει το φράγμα των 22 χιλιάδων εισιτήριων για το ματς.

Αυτό σημαίνει πώς το Ελλάδα - Καζακστάν αναμένεται να γίνει σε ένα γεμάτο γήπεδο (21.45, NOVA και ALPHA). Με μία κατάμεστη OPAP Arena σε αυτόν τον αγώνα των Play Off που είναι πιθανότατα ο σημαντικότερος ever της τελευταίας δεκαετίας για την Εθνική μας.

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα