Συνεργάτης του Πογιέτ για Φορτούνη: «Είναι μία επιλογή για εμάς»

Συνεργάτης του Πογιέτ για Φορτούνη: «Είναι μία επιλογή για εμάς»

Δημήτρης Τομαράς
Συνεργάτης του Πογιέτ για Φορτούνη: «Είναι μία επιλογή για εμάς»

bet365

Ο Ζεράρ Νους, βοηθός του Πογιέτ στην Ελλάδα, μίλησε στη Mundo Deportivo όπου ρωτήθηκε και για τον Φορτούνη και το ενδεχόμενο επανόδου του στην Εθνική.

Ο συνεργάτης του Πογιέτ, Ζεράρ Νους, μιλώντας στη Mundo Deportivo κάνει λόγο για υγιή αποδυτήρια και μία ομάδα με τη φιλοδοξία να βρεθεί στο Euro 2024. «Δεν μπορώ να μιλήσω για το παρελθόν αλλά για το παρόν. Το επίπεδο αφοσίωσης των παικτών είναι τρομερά υψηλό. Όλοι θέλουν να είναι εδώ και για αυτούς είναι προνόμιο να δουλεύουν τόσο σκληρά.

Υπάρχει μεγάλη ενότητα και αυτό φάνηκε με τον τραυματισμό του Λημνιού όταν νικήσαμε την Κύπρο. Όταν χτύπησε ο Λημνιός επικράτησε σιγή στα αποδυτήρια επειδή όλοι ήταν στεναχωρημένοι. Η Ελλάδα πάντα είχε καλούς παίκτες. Έχουμε 2 στόπερ που αποδίδουν σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Χατζηδιάκος μπορεί να λειτουργήσει και ως δεξιός μπακ. Ο Μαυροπάνος δεδομένα μπορεί να παίξει σε ομάδα σε πιο υψηλό επίπεδο», σχολίασε ο Νους.

Ο Νους ρωτήθηκε και για τον Φορτούνη για να δείξει με την απάντησή του πως είναι ανοιχτή η επιστροφή του: «Είναι μία επιλογή για εμάς. Όλοι οι παίκτες με ελληνικό διαβατήριο είναι μία επιλογή για εμάς».

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα