Πέλκας για Πογιέτ: «Μπορούμε να πάμε μαζί του σε ένα μεγάλο τουρνουά»

Πέλκας για Πογιέτ: «Μπορούμε να πάμε μαζί του σε ένα μεγάλο τουρνουά»

Newsroom
 Πέλκας για Πογιέτ: «Μπορούμε να πάμε μαζί του σε ένα μεγάλο τουρνουά»

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στους Αγγλους για την Εθνική μας ομάδα και έπλεξε το εγκώμιο του Γκας Πογιέτ που ξέρουν πολύ καλά στη Μεγάλη Βρετανία.

Πεπεισμένος πως η Εθνική Ελλάδος μπορεί να πάει πολύ καλά έδειξε ο Δημήτρης Πέλκας, μέσω των όσων είπε στην «Hull Live» με αφορμή ότι η «γαλανόλευκη» θα συμμετάσχει στο επόμενο Nations League στην ίδια κατηγορία με την Αγγλία. «Για κάθε ποδοσφαιριστή, είναι υπερηφάνεια να παίζει για την εθνική του ομάδα, να δίνει τα πάντα για τη χώρα του. Την τελευταία φορά (σ.σ. το καλοκαίρι) τραυματίστηκα και δεν μπορούσα να είμαι στην ομάδα, οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά και είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας», σχολίασε αρχικά ο 28χρονος μεσοεπιθετικός.

Και συνέχισε για τον κόουτς Γκας Πογιέτ που είναι γνώριμος του νησιού αφού μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Τσέλσι, Τότεναμ, Σουίντον. «Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ ευγενικός με τους παίκτες. Του αρέσει να μιλάει και να συζητά μαζί τους, είναι ένας προπονητής που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, με ισορροπία και στην άμυνα. Για μένα, είναι ένας πολύ καλός προπονητής και μαζί του μπορούμε να πάμε βήμα βήμα και να γίνουμε καλύτεροι. Θέλουμε να πάμε σε ένα τουρνουά, περιμένουμε πολύ καιρό για να πάμε σε ένα EURO ή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και έχουμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας με την εθνική ομάδα».

Κλείνοντας μάλιστα σχολίασε για τον 55χρονο ότι «δεν φωνάζει πολύ όσο θυμάμαι. Εχει πάθος, του αρέσει το ποδόσφαιρο, του αρέσει να είναι προπονητής και νομίζω ότι επίσης και οι παίκτες αγαπούν να παίζουν και με έναν προπονητή σαν αυτόν. Εχεις τις δυνατότητες να βελτιωθείς και να πας πιο ψηλά».

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα