Βατσλίκ: «Ο Ρονάλντο δεν μου κρατάει κακία για το χτύπημα»

Newsroom
Βατσλίκ: «Ο Ρονάλντο δεν μου κρατάει κακία για το χτύπημα»

bet365

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, τραυμάτισε άθελα του τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Τσεχίας με την Πορτογαλία για το Nations League και στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Σφοδρή σύγκρουση είχαν στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης της Τσεχίας με την Πορτογαλία για την 5η αγωνιστική του Nations League ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βάτσλικ και ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διεθνής κίπερ έκανε έξοδο και στην προσπάθεια του να μπλοκάρει τη μπάλα χτύπησε τον CR7, ο οποίος μάτωσε στη μύτη και φόρεσε τσιρότο για να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας σε δηλώσεις του μετά την βαριά ήττα των Τσέχων με 4-0 απολογήθηκε για το περιστατικό, όμως ανέφερε πως ο Πορτογάλος δεν του... κρατάει κακία. «Τον χτύπησα στην μύτη με την γροθιά μου σε μία φάση που βρήκα επίσης και τη μπάλα. Ήταν σύγκρουση. Ελπίζω να μην έσπασε τελικά τη μύτη του, γιατί αιμορραγούσε πολύ. Νιώσαμε και οι δύο πολύ άσχημα γι' αυτή τη φάση και χαίρομαι τελικά που έβγαλε όλο το παιχνίδι. Μετά το τέλος του ματς μιλήσαμε. Τον σταμάτησα στα αποδυτήρια και τον ρώτησα πώς είναι. Μου απάντησε ότι είναι καλά και δεν μου κράτησε κακία για το χτύπημα», ανέφερε ο Τόμας Βατσλίκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα