Όλα για όλα στο Άμστερνταμ

Newsroom
Όλα για όλα στο Άμστερνταμ

bet365

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους και τις φίλες. Πιστοί στο ραντεβού μας με το Gazzetta θα κάνουμε μια ακόμη περιήγηση στα γήπεδα της Ευρώπης με μοναδικό στόχο την επιτυχία.

Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος επιλέξαμε δύο παιχνίδια ποδοσφαίρου και ένα από μπάσκετ για να έχουμε ποικιλία. Χωρίς καμία καθυστέρηση, πάμε να ξεκινήσουμε.

Το σημερινό ταξίδι ξεκινά από νωρίς (16:00). Πάμε στα χαμηλά στρώματα της διοργάνωσης του Nations League και πιο συγκεκριμένα στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας. Στον 1ο όμιλο παίζεται μόνο η πρωτιά. Υποβιβασμός δεν υπάρχει, μιλάμε για το τελευταίο γκρουπ, άρα το Λιχτενστάιν των 0 βαθμών δεν έχει κάπου να πάει πιο χαμηλά. Από την άλλη η γηπεδούχος Μολδαβία έχει στόχο, την πρωτιά και την άνοδο στο 3ο γκρουπ. Ξεκάθαρο το φαβορί στο Μολδαβία – Λιχτενστάιν, που όμως στοιχηματικά δεν παίζεται. Άσος του 1.20 δεν… ομορφαίνει με ό,τι κι αν του βάλεις. Ίσως με over 2.5 αλλά ποιος δεν μου λέει ότι δεν θα κάτσει σε ένα 2-0 όπως και στον α’ γύρο. Γι’ αυτό τον λόγο θα αφήσουμε την επιλογή σημείου και θα πάμε στα 2-3 γκολ τα οποία προσφέρονται στην άκρως ελκυστική απόδοση του 2.02.

Κανένα σημερινό ματς βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με το ντέρμπι των Κάτω Χωρών στο Άμστερνταμ. Ολλανδία – Βέλγιο είναι το πιο σημαντικό ματς από πλευράς ονομάτων και κινήτρου. Σέντρα στις 21:45. Στο +3 η Ολλανδία θα παίξει για… δυόμιση αποτελέσματα. Νίκη, ισοπαλία ή ακόμη και ήττα αρκεί να είναι μέχρι 2 γκολ. Έτσι θα προχωρήσει στα πλέι οφ, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα παραχωρήσει τη θέση της στο Βέλγιο.

Δύσκολο να υποτιμήσει κανείς το Βέλγιο, ανεξαρτήτως έδρας. Ελκυστικό το 1.65 του Χ2 συνδυάζεται με πολλά. G/G, over 1.5 και πάει λέγοντας. Με αυτό τον τρόπο υποτιμάμε την καλύτερη Ολλανδία των τελευταίων ετών, μια πρωτοπόρο ομάδα που έχει δείξει εκπληκτικό αγωνιστικό χαρακτήρα. Με βασικό άξονα τα γκολ, θα επιλέξουμε το combo του over+g/g το οποίο αγγίζει οριακά τον διπλασιασμό. Παίζεται σε απόδοση 1.98 και αν επιλεγεί στις ενισχυμένες αποδόσεις το βρίσκουμε στο ωραιότατο 2.62.

Κλείνουμε με προγνωστικά μπάσκετ. Το πρωτάθλημα Γαλλίας ξεκίνησε χθες, στα αξιοσημείωτα η οριακή νίκη της Μονακό στην έδρα της Ναντέρ (78-75). Μοναδικό κυριακάτικο ματς το Σολέ-Βιλερμπάν, στη δύσκολη δοκιμασία των πρωταθλητών να μπουν με το δεξί, σε μια δύσκολη έδρα. Πλούσια τα σκορ της γηπεδούχου Σολέ στα φιλικά, όσο μπορεί κανείς να τα λάβει υπόψη. Μπορούμε να κρατήσουμε το σκορ ψηλά (over 163.5) για αυτές τις δύο ομάδες, αλλά το διπλό του 1.30 δύσκολα «σπάει». Συνεπώς, μπορούμε να επιλέξουμε το 2+Over 163,5 σε απόδοση 2.45. Ας έχουμε κάτι ψιλό και για το 1 ημίχρονο / 2 τελικό στο εξαιρετικό 5.70.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα