Εθνική ομάδα: Το πάρτι στα αποδυτήρια, το σύνθημα του Μπαλτάκου, η αφιέρωση στον Λημνιό και τα χρόνια πολλά σε Φύσσα (vid)

Newsroom
Εθνική ομάδα: Το πάρτι στα αποδυτήρια, το σύνθημα του Μπαλτάκου, η αφιέρωση στον Λημνιό και τα χρόνια πολλά σε Φύσσα (vid)

bet365

Στα αποδυτήρια γλέντησαν οι παίκτες της Εθνικής τη νίκη επί του Κοσόβου με τον Τάκη Μπαλτάκο να δίνει τον ρυθμό για το «Ελλάς ολέ ολέ», αλλά και για το σύνθημα υπέρ του Λημνιού και τους παίκτες να τραγουδάνε για τον Τάκη Φύσσα που είχε γενέθλια.

Η Εθνική συνέχισε και κόντρα στο Κόσοβο τη νικηφόρα πορεία της στο Nations League επικρατώντας με 2-0 και κάνοντας έτσι το τέσσερα στα τέσσερα, εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον όμιλο. Μετά το τέλος του αγώνα στο Πανθεσσαλικό, στήθηκε ένα μικρό πάρτι στα αποδυτήρια. Ένα πάρτι που αρχικά ξεκίνησε από τον Τάκη Φύσσα που ζήτησε από τους παίκτες να τραγουδήσουν το «Ελλάς ολέ ολέ» λέγοντας πως το θέλει ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του ο Τάκης Μπαλτάκος ζήτησε να φωνάξουν όλοι ρυθμικά το όνομα του Λημνιού, του μεγάλου άτυχου των αγώνων αυτών, καθώς στο 90' του αγώνα με την Κύπρο υπέστη ρήξη χιαστού. Στο τέλος όλοι μαζί τραγούδησαν και ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Τάκη Φύσσα που την Κυριακή είχε τα γενέθλιά του.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα