Παπαγιαννόπουλος: Έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με τη Σουηδία

Παπαγιαννόπουλος: Έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με τη Σουηδία

bet365

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς της Σουηδίας, καθώς πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με τη Νορβηγία για το Nations League.

O Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος στα 31 του χρόνια αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς της εθνικής ομάδας της Σουηδίας, καθώς πέρασε ως αλλαγή στην εκτός έδρας ήττα της Σουηδίας με τη Νορβηγία, με 3-2, για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League. O υψηλόσωμος στόπερ (1,90) μέτρα πέρασε ως αλλαγή στο 85' αντί του αμυντικού της Χάμαρμπι, Άντβιν Κούρτουλους, με το σκορ στο 3-1 και αγωνίστηκε για περίπου δέκα λεπτά. Αυτή ήταν η πέμπτη συμμετοχή του αμυντικού της ΑΪΚ Στοκχόλμης και η πρώτη σε επίσημο ματς. Μετά το επίσημο ντεμπούτο του με τους Σουηδούς ο Παπαγιαννόπουλος πλέον δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος.

Ο 31χρονος Ελληνοσουηδός στόπερ γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1990 στη Στοκχόλμη, έμαθε μπάλα στις ακαδημίες της ΑΪΚ και στην Ελλάδα είχε ένα σύντομο πέρασμα έξι μηνών από τον ΠΑΟΚ το 2015 και αγωνίστηκε επτά φορές με τα ασπρόμαυρα. Μετά τον ΠΑΟΚ πήγε στην Έστερσουντ, με την οποία απέκλεισε το 2017 τον «Δικέφαλο του Βορρά» στα προκριματικά του Europa League, το 2018 πήγε στην Κοπεγχάγη και το 2020 επέστρεψε στην ΑΪΚ

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα