Εθνική: Οι δοκιμές του Πογιέτ και η εκτίμηση για αλλαγές με την Κύπρο

Εθνική: Οι δοκιμές του Πογιέτ και η εκτίμηση για αλλαγές με την Κύπρο

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε αρκετές δοκιμές για το Ελλάδα - Κύπρος, έχοντας σταθερούς μόλις τρεις ποδοσφαιριστές!

Στις δοκιμές του Πογιέτ πριν το Ελλάδα - Κύπρος (Πέμπτη, 21.45 στο Πανθεσσαλικό σε ματς όπου έχουν διατεθεί 15.000 εισιτήρια) οι μόνοι σταθεροί ήταν ο Τσιμίκας αριστερά στην άμυνα, ο Χατζηδιάκος ως στόπερ και ο Βλαχοδήμος ως γκολκίπερ. Από εκεί και πέρα στις δοκιμές του κινήθηκε σε 4-3-3, τεστάροντας σχεδόν τα πάντα.

Να θυμίσουμε πως με το Κόσοβο στο 0-1 ο Γκουστάβο Πογιέτ παρέταξε την Ελλάδα με 4-3-3. Ο Βλαχοδήμος διατηρήθηκε κάτω από τα γκολπόστ. Ο Μπάλντοκ ήταν ο δεξιός μπακ, ο Τσιμίκας ο αριστερός και ενώ Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος διατηρήθηκαν στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακασέτας, Κουρμπέλης και Μάνταλος συνέθεσαν τον άξονα, ενώ στη γραμμή κρούσης χρησιμοποιήθηκαν οι Λημνιός (δεξιά), Μασούρας (αριστερά) και Γιακουμάκης.

Σε σχέση με τους παραπάνω 11 ο Μπάλντοκ ενδέχεται να μείνει στη δεξιά πλευρά (υπάρχει και ο Ρότα βέβαια) ενώ ως στόπερ υπάρχουν παίκτες όπως οι Γούτας και Τζαβέλλας. Ο Σιώπης ίσως επανέλθει στο αρχικό σχήμα και υπάρχει και η επιλογή του Μπουχαλάκη (αλλά και του Αλεξανδρόπουλου) για τον άξονα ενώ στην επίθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Παυλίδης ή ακόμα και ο Δουβίκας. Ο Μπακασέτας λογικά θα συνεχίσει ως βασικός ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους Μάνταλο (ως ακραίος) και Μασούρα. Πάντως οι δοκιμές του Πογιέτ ξεκάθαρη εικόνα 11άδας δεν έδωσαν αλλά αναμφίβολα θα έχει αλλαγές από την 11άδα που παρέταξε με το Κόσοβο. Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν δείχνουν δηλαδή αλλαγές.

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα