Nations League: Το Κόσοβο πέρασε εύκολα από την Κύπρο

Newsroom
Nations League: Το Κόσοβο πέρασε εύκολα από την Κύπρο

bet365

Οι Κοσοβάροι ήταν ανώτεροι από τους Κύπριους και τους... υπέταξαν εκτός έδρας με σκορ 2-0 στην πρεμιέρα του ομίλου της Εθνικής στο Nations League.

Το Κόσοβο κυριάρχησε σε σημαντικό μέρος του αγώνα στην Κύπρο του Κωστένογλου (έχοντας σχεδόν τις διπλάσιες τελικές και πολύ πιο καλή εικόνα στο β' μέρος) και βρήκε δύο γκολ από το 64' και μετά. Στο 65' σκόραρε ο Μπερίσα από ασίστ του Μουρίκι, στη συνέχεια είχε σημαντικές φάσεις και στο 78' ο Ζέγκροβα έκανε ότι ήθελε τον Γκόγκιτς, ντριμπλάροντάς τον και σκοράροντας για το 0-2.

Η Κύπρος - που ξεκίνησε τον αγώνα με τριάδα στα μετόπισθεν - προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική αλλά δεν τα κατάφερε. Επεδίωξε να βρει γκολ από στατικές φάσεις αλλά πάλι δεν της βγήκε.

Πρόκειται για ματς που αφορά στον όμιλο της Ελλάδας στο Nations League. Η Ελλάδα συμμετέχει στην League C, από την οποία θα προβιβαστούν στην αμέσως ανώτερη οι τέσσερις Εθνικές ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση στους ισάριθμους ομίλους της Λίγκας. Όσες ομάδες τερματίσουν τελευταίες, θα δώσουν αγώνες play outs τον Μάρτιο του 2024. Οι δύο εξ αυτών θα διατηρηθούν στην League C και οι άλλες δύο θα υποβιβαστούν στην League D.

ΚΥΠΡΟΣ (Ν.Κωστένογλου): Μιχαήλ, Αντωνίου (67' Φιλιώτης), Χάμπος (67' Κατελάρης), Γκόγκιτς, Ν.Παναγιώτου, Ν. Ιωάννου (77' Κακουλλής), Αρτυματάς, Κάστανος, Παπουλής (67' Πίττας), Τζιωνής (70' Λοΐζου) και Πιέρος.

ΚΟΣΟΒΟ (Α. Ζιρές): Μούριτς, Λ. Καστράτι, Αλίτι, Κριεζίου, Φαζλίζι, Ρασίτσα (86' Μπουτίκι), Ζεγκρόβα, Ραχμάνι, Μπερίσα (76' Ντρέσεβιτς), Μουρίκι και Ιντρίζι (70' Λοσάι).

Η βαθμολογία στον όμιλο (2ος Όμιλος League C)

1. Κόσοβο 3 βαθμοί σε 1 ματς
2. Ελλάδα 0 βαθμοί χωρίς ματς
3. Βόρεια Ιρλανδία 0 βαθμοί χωρίς ματς
4. Κύπρος 0 βαθμοί σε 1 ματς

@Photo credits: eurokinissi
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα