«Τρέχουν» το θέμα προπονητή της Εθνικής στην ΕΠΟ

«Τρέχουν» το θέμα προπονητή της Εθνικής στην ΕΠΟ

Δημήτρης Τομαράς
«Τρέχουν» το θέμα προπονητή της Εθνικής στην ΕΠΟ

bet365

Στην Εθνική επιτελικά στελέχη της ΕΠΟ θα έχουν την προσεχή εβδομάδα συζητήσεις για το θέμα του προπονητή, που μπορούν να καθορίσουν εξελίξεις.

Ουσιαστικά έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον νέο προπονητή στην Εθνική μας ομάδα με την κατεύθυνση της Ομοσπονδίας να συνεχίζει να... δείχνει τεχνικό από την Ευρώπη. Μέσα στη λίστα που έχει δημιουργηθεί για τον αντί-Φαντ' Σχιπ φαίνεται να είναι και ο Χιμένεθ αλλά και προπονητές από Ιταλία και Γερμανία. Ο Ντι Μπιάζι, τεχνικός του Αζερμπαϊτζάν, είναι ως γνωστόν μία περίπτωση που αρέσει πολύ (κατά άλλες πηγές κοντά στην ΕΠΟ τόσο πολύ ώστε να έχει ανέβει ιδιαίτερα ψηλά στη σχετική λίστα) ωστόσο έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Εθνική του Αζερμπαϊτζάν και θα πρέπει να φανεί εάν μπορεί να βρεθεί λύση.

Πάντως επιτελικά στελέχη της Εθνικής και κυρίως οι Κωνσταντινίδης και Φύσσας εντός της επόμενης εβδομάδας θα έχουν επαφές με μάνατζερ και προπονητές. Πιθανότατα διευρευνητικές επαφές για να δουν εάν υπάρχει πεδίο σύγκλισης απόψεων και ποιές περιπτώσεις μπορούν να προχωρήσουν και ποιές όχι. Από αυτές τις συζητήσεις / επαφές ενδεχομένως να προκύψουν και οι πλέον καθοριστικές εξελίξεις για τον επόμενο εθνικό προπονητή.

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα