Εθνική Ελλάδας: Η short list για τον προπονητή και η D-Day

Εθνική Ελλάδας: Η short list για τον προπονητή και η D-Day

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Ελλάδας: Η short list για τον προπονητή και η D-Day

bet365

Τα επιτελικά στελέχη της Εθνικής είχαν μεταξύ τους συζητήσεις και την Τρίτη και η λίστα των υποψηφίων είναι σχεδόν έτοιμη. Η περίπτωση Ντι Μπιάζι και πότε αναμένονται εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από πλευράς στελεχών της ΕΠΟ έχει αρχίσει να δρομολογείται το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή της Εθνικής μας ομάδας (υπήρξε και σχετική συζήτηση - σύσκεψη την Τρίτη). Με βάση το ρεπορτάζ έχει σχεδόν φτιαχτεί μία short list με συγκεκριμένα ονόματα προπονητών με τους οποίους θα γίνουν επαφές.

Μέσα σε αυτή τη λίστα φαίνεται να είναι και ο Χιμένεθ αλλά και ο Ντούνγκα (ο οποίος φέρεται να έχει μεταφέρει σε ιθύνοντες της ΕΠΟ ότι θέλει να δουλέψει στην Εθνική Ελλάδας) αλλά και προπονητές από Ιταλία και Γερμανία. Ο Ντι Μπιάζι, τεχνικός του Αζερμπαϊτζάν, είναι μία περίπτωση που αρέσει πολύ (κατά άλλες πηγές κοντά στην ΕΠΟ τόσο πολύ ώστε να έχει ανέβει ιδιαίτερα ψηλά στη σχετική λίστα) ωστόσο έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Εθνική του Αζερμπαϊτζάν.

Δεν είναι δηλαδή τόσο απλή υπόθεση. Ο 65χρονος Ντι Μπιάζι είναι λάτρης του 3-4-1-2 και έχει δουλέψει και Εθνικές ομάδες αλλά και σε συλλόγους σε Ιταλία και Ισπανία. Ο στόχος των ανθρώπων της ΕΠΟ είναι να έχουν κλείσει τον αντί-Φαν'τ Σχιπ το αργότερο έως και τις 15 Φλεβάρη.

Να τονιστεί ξανά πως για την Εθνική υπήρχαν και υπάρχουν δύο πόλοι ή δύο τάσεις εάν θέλετε. Ο ένας είναι της πλευράς Δημητρίου που μιλά κυρίως με Ιταλία (ή και Ισπανία) και ο άλλος ο πόλος των Φύσσα - Κωνσταντινίδη που έχει επαφές με Γερμανία και Βόρεια Ευρώπη.

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα