Εθνική: Το βαρύ όνομα του Ντούνγκα και ο Ντι Μπιάζι που κερδίζει πόντους

Εθνική: Το βαρύ όνομα του Ντούνγκα και ο Ντι Μπιάζι που κερδίζει πόντους

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Το βαρύ όνομα του Ντούνγκα και ο Ντι Μπιάζι που κερδίζει πόντους

bet365

Το βαρβάτο όνομα του Ντούνγκα έχει πέσει στο τραπέζι για την Εθνική, ωστόσο προκύπτει πως ο Ντι Μπιάζι θα είναι μες στους προπονητές με τους οποίους θα γίνουν επαφές για αντί-Φαν'τ Σχιπ.

Τελική απόφαση για τον διάδοχο του Ολλανδού τεχνικού στην Εθνική μας ομάδα δεν υπάρχει αλλά όλα δείχνουν ότι μες στον Γενάρη θα κλείσει ο εκλεκτός.

Ο Μανόνο Χιμένεθ είναι μί περίπτωση που απασχόλησε και βρέθηκε μες στα μεγάλα φαβορί, χωρίς να έχει προκύψει όμως επίσημη κρούση. Και σίγουρα δεν έχει... καεί ως επιλογή.

Κατά τα λοιπά τα νέα ονόματα είναι του Ντούνγκα, του θρυλικού Βραζιλιάνου με Παγκόσμιο στην τροπαιοθήκη του ως παίκτης και άλλους τίτλους, που έχει προταθεί αλλά προπονητικά δεν έχει την πορεία που είχε ως παίκτης. Ο 58χρονος Ντούνγκα ως τεχνικός έχει δουλέψει σε επίπεδο Εθνικής Βραζιλίας και στην Ιντερνασιονάλ.

Υπάρχει και ο Ιταλός Τζιοβάνι Ντι Μπιάζι, που έσπευσε να τονίσει την αφοσίωση του στην Εθνική του Αζερμπαϊτζάν.

Παρόλα αυτά ο 65χρονος Ιταλοαλβανός τεχνικός που αρέσκεται στο 3-4-1-2 αρέσει ιδιαίτερα στους ανθρώπους της ΕΠΟ και δείχνει να έχει πιθανότητες να... προκριθεί για να γίνει μία προσπάθεια επαφών μαζί του και προφανώς και με τους Αζέρους για το συμβόλαιό του. Ο Ντι Μπιάζι έχει δουλέψει και σε άλλες Εθνικές αλλά και σε Ισπανία και Ιταλία. Δείχνει να έχει κερδίσει αρκετούς πόντους το τελευταίο διάστημα.

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα