Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για το Βέλγιο, εκτός ο Λουκάκου λόγω τραυματισμού

Κώστας Τόπας
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για το Βέλγιο, εκτός ο Λουκάκου λόγω τραυματισμού

bet365

Χωρίς το βαρύ της «πυροβολικό» θα παραταχθεί το Βέλγιο, απέναντι στην Ιταλία, στον μικρό τελικό του Nations League (10/10, 16:00).

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τους «διαβόλους», καθώς ο επιθετικός της Τσέλσι και της εθνικής Βελγίου, Ρομέλου Λουκάκου, δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στην Ιταλία (10/10, 16:00, OPEN TV, Cosmote Sport 1 HD).

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αποκάλυψε ότι ο 28χρονος φορ ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό κι έτσι ο 28χρονος αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αγγλία. Οπως το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος είναι επίσης «νοκ-άουτ» για τον μικρό τελικό με τους «Ατζούρι».

«Ο Λουκάκου έχει μυϊκό πρόβλημα και δεν θ μπορέσει να αγωνιστεί. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο Εντέν Αζάρ. Δεν είναι οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για να αγωνιστούν και έτσι θα αποχωρήσουν από την αποστολή της εθνικής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνεθ.

Πάντως για τον Λουκάκου τα πράγματα φαίνονται σοβαρότερα, καθώς είναι αβέβαιο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί με την Τσέλσι στο επερχόμενο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ στις 16 Οκτωβρίου για την Premier League.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα