Ντοναρούμα: Σκληρό πανό υποδοχής από τους οπαδούς της Μίλαν

Ντοναρούμα: Σκληρό πανό υποδοχής από τους οπαδούς της Μίλαν

Newsroom
Ντοναρούμα: Σκληρό πανό υποδοχής από τους οπαδούς της Μίλαν

bet365

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα επέστρεψε στο Μιλάνο στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Ιταλίας με την Ισπανία για το Nations League, όμως η υποδοχή που συνάντησε δεν ήταν και η καλύτερη...

Η απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μίλαν και να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Ιταλία με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως ήταν φυσικό δεν άρεσε και ιδιαίτερα στους οπαδούς των «Ροσονέρι».

Λίγους μήνες μετά την πολύκροτη έξοδο, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα επέστρεψε στην πόλη που μεγάλωσε στο πλαίσιο των ημιτελικών του Nations League ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία, όμως η υποδοχή που αντίκρισε δεν ήταν αυτή που θα ήθελε.

Παρά την... παράκλησή που έκανε προς τους οπαδούς της πρώην του ομάδας να μην τον προσβάλλουν, εκείνοι τελικά τον αγνόησαν επιδεικτικά και κρέμασαν γιγαντιαίο πανό σε γέφυρα και κατέστησαν σαφές πως ο 22χρονος δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος στο Μιλάνο.

«Σκουπίδι Ντοναρούμα, δεν θα είσαι ποτέ ξανά ευπρόσδεκτος στο Μιλάνο» ανέγραφε χαρακτηριστικά το μπάνερ που είχαν κρεμάσει οι φίλαθλοι της Μίλαν, μέσω του οποίου έκαναν ξεκάθαρα τα... συναισθήματα που τρέφουν για τον γκολκίπερ της Παρί.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα