Λεβαδειακός – Διαγόρας 4-0 (vids)

Gazzetta team
Λεβαδειακός – Διαγόρας 4-0 (vids)

bet365

Οι «πράσινοι» επικράτησαν άνετα της ομάδας από τη Ρόδο, πέρασαν στη 2η θέση και βρίσκονται πλέον στο «-1» από την κορυφή της κατηγορίας. ​
Στο ρελαντί κέρδισε σήμερα (9/5) ο Λεβαδειακός τον Διαγόρα με 4-0 και σε συνάρτηση με τη νίκη της Ξάνθης στη Νίκαια, οι Βοιωτοί βρέθηκαν στο «-1» από την κορυφή και «σκαρφάλωσαν» στη 2η θέση, αφού ναι μεν έχουν 47 πόντους όσους και ο Ιωνικός, αλλά υπερτερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία.
Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο και «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Με πρωταγωνιστή τον Μυτίδη που βρήκε στόχο δις (7', 31') ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Μάλιστα σε αυτό το διάστημα απώλεσαν και ευκαιρίες ώστε να διευρύνουν περαιτέρω το προβάδισμά τους, όπως με τον Κωστή στο 10' που είχε δοκάρι.
Το δεύτερο μισό κύλησε σε ανάλογο τέμπο. Οι «πράσινοι» κυριαρχούσαν, έβγαζαν φάσεις και στο 61' σκόραραν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοχάρη για το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Συμελίδης στο 87', ενώ νωρίτερα (66') ο Λεβαδειακός είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Νίκα και ο Αθανασίου (78') απώλεσε την καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων για να μειώσουν.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Καραχάλιος (46' Τζημόπουλος), Μεχία (59' Θεοχάρης), Πολέτο (59' Νίκας), Μαρίνος (81' Συμελίδης), Τσάπρας, Κονέ, Μυτίδης (81' Τζιώρας), Κωστή.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Μπίντσης, Ρουγκάλας, Δημήτρουλας (52' Αθανασίου), Νάτσης (60' Νάτσης), Κονέ (46' Μπαστακός), Μασούρας, Τσιαντούλας, Καρατάσιος, Αλάεθ (68' Κάκκος), Κωστούλας, Μανωλάκης.
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα