ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή: «Χ»αρικίρι για τους γηπεδούχους (3-3)

Gazzetta team
ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή: «Χ»αρικίρι για τους γηπεδούχους (3-3)

bet365

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν μέχρι τις καθυστερήσεις μία υπερπολίτιμη νίκη, όμως οι Αχαιοί ισοφάρισαν τότε και έμειναν μαθηματικά στην κατηγορία
Ματσάρα χωρίς νικητή έγινε στην Αρτα, όπου η ΑΕ Καραϊσκάκης «αυτοκτόνησε» και παραχώρησε 3-3 στην Παναχαϊκή. Σκορ που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με το γκολ του Μπάτροβιτς, ο οποίος έδωσε τον βαθμό στους Αχαιούς ώστε να μείνουν και μαθηματικά στην κατηγορία, αλλά και στέρησε από τους γηπεδούχους μία υπερπολίτιμη νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να «σωθούν».
Ο Λόβριτς σε στατική φάση άνοιξε μόλις στο 5’ το σκορ για την ΑΕ Καραϊσκάκης, όμως η Παναχαϊκή «γύρισε» το παιχνίδι με τα τέρματα των Κουσκουνά (45’), Λαρέα (65’). Οι γηπεδούχοι όμως έκαναν την ανατροπή στην ανατροπή με τα γκολ των Μαύρου (72’), Ρούνεϊ (87’), μέχρι όμως που «μίλησε» ο Μπάτροβιτς (90’+2’) ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Ρουμπανγκούκα, Δούμτσιος (90+1′ Νταλακούρας), Ναζίμ, Τάμπας, Μπρέμπος (70′ Μπεκατώρος), Ρούνεϊ, Λόβριτς (55′ Μαύρου), Λουίς Φελίπε (70′ Κορέλας).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολουβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πάνος, Λαρέα, Μουστακόπουλος (88′ Αραβίδης), Κόκας (15′ λ.τ Μπρους), Γιούσης (79′ Τσερούτι), Ανάκογλου (79′ Αργυρόπουλος), Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Μασούρας.
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα