Τρίκαλα - Ξάνθη 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν

Gazzetta team
Τρίκαλα - Ξάνθη 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν

bet365

Ισόπαλη δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Τρικάλων με την Ξάνθη, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν βαθμούς και οι Ακρίτες να χάνουν έδαφος για την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά από τους Ακρίτες, με αποτέλεσμα στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης να φτάνουν κοντά στο 1-0. Ο Ευθυμίου έστρωσε στον Ελευθεριάδη που προ κενής εστίας δεν έκανε καλό πλασέ, η μπάλα έφτασε στον Πέλκα κι εκείνος δεν βρήκε εστία. Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, τα Τρίκαλα έχασαν ακόμη μία σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Πρώτα ο Σταματής πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα και στη συνέχεια ο Ευθυμίου από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά τελικά καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ. Ετσι μετά το 0-0 τα Τρίκαλα έφτασαν τους 20 βαθμούς στην 9η θέση, ενώ η Ξάνθη έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Λεβαδειακό στην δεύτερη θέση, ούσα 3η με 32 βαθμούς.

Τρίκαλα (Παπαβασιλείου-Μπακαρός): Γιακουμής, Τάχατος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Νιάρος, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ευθυμίου, Πέλκας (90′ Πανίδης), Ελευθεριάδης (79′ Αλμπάνης), Σταματής (83′ Ντιαλόσι).

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Γκαρσία, Μικελτάντζε (74′ Καπνίδης), Τάτος, Πέτροβιτς, Μπριλάντε, Βέρκερ, Σιατραβάνης (82′ Τεσίγια), Σχρόιγεν (46′ Θ. Παπάζογλου), Τ. Παπάζογλου (57′ Τσαμούρης), Δημούτσος (82′ Ντίνας).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα