ΟΦ Ιεράπετρας - Λεβαδειακός 1-1 (vids)

Gazzetta team
ΟΦ Ιεράπετρας - Λεβαδειακός 1-1 (vids)

bet365

Ο ΟΦ Ιεράπετρας ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη, ωστόσο ο Λεβαδειακός δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, έφτασε στην ισοφάριση (1-1) και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κρήτη. Στην δεύτερη θέση και στο -5 από την κορυφή οι Βοιωτοί.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Πολέττο έβγαλε υπέροχη σέντρα-πάρε βάλε για τον Μπιανκόνι, αλλά εκείνος πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα άουτ! Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 1-0. Η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στο Νίκα, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το διαγώνιο σουτ το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου και στην επαναφορά, ο ίδιος παίκτης, εκτός ισορροπίας, έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά ότι δεν κατάφερε να πετύχει ο Λεβαδειακός, το έκανε ο ΟΦ Ιεράπετρας στο 39’. O Παναγιώτου ανέτρεψε τον Βογιατζή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κούστα ανέλαβε την εκτέλεση και πλάσαρε εύστοχα, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Μάλιστα, ο ΟΦΙ λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Ο Αρναούτογλου εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντάλα Κόστα έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω αλλά ο Μένκα μπλόκαρε την μπάλα. Ωστόσο, οι Βοιωτοί δεν εγκατέλειψαν τον αγώνα και στο 88' έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Κονέ έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μαρίνος πήρε και νίκησε το Αθανασόπουλο για το 1-1.

Ετσι, μετά το 1-1 ο Λεβαδειακός παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 32 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας έμεινε στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς.

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Βογιατζής, Μασουερο, Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής, Τεγούσης (55’ λ.τ. Ντάλα Κόστα), Ντούνης, Φουάσης (75’ Αρναούτογλου), Γκίνη, Κούστα (83’ Αρσενίδης).

Λεβαδειακός (Τζιουζέπε Σανίνο): Μένκα, Δημόπουλος (54’ Μαρίνος), Τζημόπουλος, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (74’ Ενομό), Μεχία, Πολέττο (74’ Κονέ), Συμελίδης (54’ Τζιώρας), Μπιανκόνι (81’ Κωστή).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα