Ξάνθη - Εργοτέλης 1-0 (vid)

Gazzetta team
Ξάνθη - Εργοτέλης 1-0 (vid)

bet365

Η Ξάνθη νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 με γκολ του Μικελτάτζε στο 67'. Η ομάδα της Θράκης, που παρουσιάστηκε με επετειακό λογότυπο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, μείωσε στον βαθμό από την κορυφή.
Η Ξάνθη αξιοποίησε την έδρα της, νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 και έφτασε τους 30 βαθμούς (8 νπικες, 6 ισοπαλίες, 3 ήττες). Άφησε στο -2 την ομάδα του Ηρακλείου και μίωσε στον βαθμό από την κορυφή όπου βρίσκεται ο Λεβαδειακός μετά το 0-4 επί του Διαγόρα.
Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πέτυχε στο 67' ο Γεωργιανός επιθετικός Μικελτάτζε. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν σκοράρει με φάουλ του Έμπερτ, αλλά ο διαιτητής Τσακαλίδης το ακύρωσε, υποστηρίζοντας πως έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Θανάση Παπάζογλου, σφύριγμα που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες εκ μέρους της Ξάνθης.
Ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 11' σε σουτ του Αμπντουλαχί, ενώ δοκάρι είχε και η ακριτική ομάδα στο 76' με τον Μυστακίδη. Ο Εργοτέλης έχει πια απολογισμό εννέα νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες. Στο 90'+5' αποβλήθηκε για την Ξάνθη ο Μικελτάτζε με δεύτερη κίτρινη.
ΣΚΟΡΕΡ: 67' Μικελτάτζε
ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Πέτροβιτς (46' Σρόιχεν), Τζούρμαν (46' Θυμιάνης), Βέρκερ, Τ. Παπάζογλου, Δημούτσος, Μπριλάντε (46' Τσαμούρης), Σιατραβάνης, Έμπερτ (82' Ντίνας), Θ. Παπάζογλου (65' Μυστακίδης), Μικελτάτζε.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπότε, Ποζατζίδης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος (81' Κατσούρι), Τσέλιος, Αμπντουλαχί (73' Κουατένγκ), Μπουρσέλης (76' Κόνραντ), Μανουσάκης (81' Κωστανάσιος), Κοκκίνης (58' Μπουτσάκης).
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα