ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 4-0 (vid)

Gazzetta team
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 4-0 (vid)

bet365

Ο Λεβαδειακός σημείωσε την ευρύτερη εντός έδρας νίκη του στη φετινή Super League 2, «πατώντας» τον Καραϊσκάκη με 4-0 και ορισμένα υπέροχα γκολ κι έτσι επέστρεψε στη 2η θέση και το -2 από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Χρειάστηκε να φτάσει… δεύτερο γύρο στη φετινή Super League 2 για να πανηγυρίσει μια άνετη, θριαμβευτική νίκη στο σπίτι του. Ο Λεβαδειακός είχε σκοράρει πέντε γκολ όλα κι όλα εντός έδρας, και κόντρα στον Καραϊσκάκη κόντεψε να τα ισοφαρίσει σε ένα ματς! Η ομάδα του Τζουζέπε Σανίνο επικράτησε με 4-0 των Αρτινών, απλοποιώντας τα πράγματα στις αρχές κάθε ημιχρόνου. Μόλις στο 5’, ο Μπιανκόνι σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι και άνοιξε το σκορ, αποβάλλοντας το άγχος που συχνά αντιμετώπιζαν οι Βοιωτοί στην έδρα τους όταν δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα από νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το εύθραστο προβάδισμα έγινε προβάδισμα… νίκης! Χάρη σε ένα απίθανο βολέ εν κινήσει από τον Μεχία και το έξυπνο, απευθείας χτύπημα φάουλ του Δημόπουλου, οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 σε ένα τρίλεπτο (49-52’) και «καθάρισαν». Ο Μπιανκόνι, μάλιστα, διπλασίασε τα τέρματά του για το τελικό 4-0 στο 60ο λεπτό, ένα τρίποντο που φέρνει την ομάδα της Λιβαδειάς στη 2η θέση και σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη (-2).

Λεβαδειακός (Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Τζημόπουλος, Δημόπουλος (62′ Τσάπρας), Πολέτο, Μεχία, Μαρίνος (74′ Θεοχάρης), Καραχάλιος (66′ Συμελίδης), Παναγιώτου, Μπιανκόνι (62′ Μυτίδης), Τζιώρας (74′ Ενομό).

Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας (81′ Κορέλας), Γιαννιώτης, Ρουμπανγκούκα (68′ Μπελεβώνης), Δεινόπαπας (46′ Δερμιτζάκης), Μαύρου (53′ Ναζίμ), Παπανίκου, Κόκας, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ (46′ Δούμτσιος).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα