Ιωνικός - ΟΦ Ιεράπετρας 2-1 (vid)

Gazzetta team
Ιωνικός - ΟΦ Ιεράπετρας 2-1 (vid)

bet365

Αφού «έσωσε» δύο βαθμούς στα ισάριθμα τελευταία ματς με γκολ του Κάστρο στις καθυστερήσεις, ο Ιωνικός επέστρεψε στις νίκες χωρίς να κάνει το ματς… θρίλερ, επικρατώντας 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας.

Μετά από τρεις διαδοχικές απώλειες, θα περίμενε κανείς το ποτήρι να είναι… μισοάδειο για τον Ιωνικό, που είχε ξεκινήσει νικηφόρα τη σεζόν. Ωστόσο, από τη στιγμή που κέρδισε δια πυρός και σιδήρου από δύο βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια με γκολ στις καθυστερήσεις, είχε την ψυχολογία και το μομέντουμ με το μέρος του. Και οι Νικαιώτες το αξιοποίησαν στο έπακρο εντός έδρας, κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη στο δικό τους έδαφος με την οποία παρέμειναν σε τροχιά εξάδας και κορυφής.

Η ομάδα του coach Σπανού είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13’ με υπέροχο συρτό σουτ από μακρινή απόσταση. Από το τραγικό λάθος του Αναγνωστόπουλου, που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Μπαράτα χρίστηκε σκόρερ και ισοφάρισε για τους Κρητικούς λίγα λεπτά πριν τη λήξη του 1ου μέρους (42’). Ωστόσο, ο Κενυάτης μπακ, Ομάρ μετατράπηκε σε σέντερ φορ και έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους με καρφωτή κεφαλιά στο 56’, γράφοντας έτσι το τελικό 2-1. Στους 8 βαθμούς και την 5η θέση ο Ιωνικός, υποχώρησε στη 10η θέση χωρίς νίκη μετά από 5 αγωνιστικές ο νεοφώτιστος ΟΦΙ.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας (26′ λ.τ Φαζός), Φουρλάνος (43′ λ.τ Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε (83′ Τιεντσέ), Ματσούκας (83′ Μάναλης), Πλατέλλας, Κάστρο.

ΟΦ Ιεράπετρας (Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Καψάλης (71′ Πριόνας), Ζήσης, Λεμονής (71′ Τσακμάκης), Αρναούτογλου (54′ Φουάσης), Βογιατζής (66′ Χατζιπιρπιρίδης), Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα (70′ Ντάλα Κόστα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα