Τρίκαλα - Δόξα Δράμας 3-0 (vid)

Gazzetta team
Τρίκαλα - Δόξα Δράμας 3-0 (vid)

bet365

Απέναντι στην ανέτοιμη Δόξα Δράμας που έδωσε το πρώτο της ματς μετά τον Μάρτιο, τα Τρίκαλα συνέχισαν την αήττητη πορεία τους και με άνετη τριάρα (3-0) σκαρφάλωσαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Απτόητη συνεχίζει στη φετινή Super League 2 η ομάδα των Τρικάλων, που συνέχισε αήττητη για 4η σερί αγωνιστική και μάλιστα, με άνετο τρίποντο κόντρα στη Δόξα Δράμας. Το εμπόδιο των Δραμινών, που έλαβαν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα μόλις στις 21 Ιανουαρίου και έπαιξαν τον πρώτο τους αγώνα έπειτα από τον Μάρτιο αποδείχθηκε βατό για το σύνολο του coach Χαραλαμπίδη, το οποίο και προηγήθηκε στο 39’, μετά από «καραμπόλα» στην άμυνα των φιλοξενούμενων και τελείωμα του Τζαλόσι.

Αφού το πρώτο ημίχρονο τους βρήκε μπροστά στο σκορ, οι γηπεδούχοι απέβαλαν το άγχος και με δύο γκολ μετά την ανάπαυλα «σφράγισαν» τη 2η νίκη εντός έδρας (μετά από εκείνη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας). Ο Σταματής στο 59’ και ο παίκτης που τον αντικατέστησε, ο Ευθυμίου με λόμπα στο 76’ έγραψαν το τελικό 3-0, δίνοντας έτσι «φτερά» στα Τρίκαλα που έπιασαν προσωρινά την κορυφή, με 8 βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη καλείται να βρει τα πατήματά της για τη δύσκολη συνέχεια και τα διαδοχικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γκάρας, Νιάρος, Πιαστόπουλος (81′ Χατζηκωνσταντίνου), Σουλιώτης (79′ Ελευθεριάδης), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πέλκας (79′ Κεχαγιάς), Ντιαλόσι, Σταματής (70′ Ευθυμίου), Σιλβάνο (81′ Κλεμέντε).

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (76′ Αγιώτης), Παπαργυρίου, Μαυρίας, Πινδώνης (76′ Παπαϊωάννου), Σαμπανίδης, Αγγελόπουλος (53′ Κουτσιανικούλης), Κουκόλης, Κόντος (53′ Βουγιάκλια), Φυτόπουλος, Μπολάκης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα