Θετικός ο ΠΣΑΠ για τη δημιουργία δύο ομίλων στην SL2, αλλά υπό όρους

Gazzetta team
Θετικός ο ΠΣΑΠ για τη δημιουργία δύο ομίλων στην SL2, αλλά υπό όρους

bet365

Ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών βλέπει με «θετικό μάτι» το ενδεχόμενο συγχώνευσης της SL2 με την FL, όμως υπό προϋποθέσεις

Ανοικτό είναι το τι μέλλει γενέσθαι στην Super League 2 και την Football League, καθώς επί τάπητος έχουν τεθεί δύο ενδεχόμενα. Είτε η αύξηση των ομάδων σε 18 και 16 αντίστοιχα, είτε η συγχώνευση των δύο κατηγοριών (ή κατάργηση της FL) και η δημιουργίας μίας νέας με δύο ομίλους. Για το θέμα υπάρχουν σχετικές επαφές/διαβουλεύσεις και μάλιστα θα υπάρξει σχετική συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη, Υφυπουργού Αθλητισμού, με την ΕΠΟ και τη διοργανώτρια αρχή για το συγκεκριμένο θέμα.

Την ίδια στιγμή σημαίνοντα ρόλο «παίζει» και ο ΠΣΑΠ, καθώς και οι ποδοσφαιριστές έχουν άποψη, εύλογα, αλλά και λόγο για την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών είναι θετικός στην ένωση της SL2 με την FL και τη δημιουργία δύο ομίλων, αρκεί να υπάρχει κατώτερο όριο παρουσίας Ελλήνων παικτών στις αποστολές των ομάδων, π.χ. 14. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και άμεσα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα