ΠΑΣ Γιάννινα: Πέρασαν από εργομετρικά

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Πέρασαν από εργομετρικά

bet365

Στον «Αγιαξ της Ηπείρου» μπαίνουν σταδιακά σε ρυθμούς νέας σεζόν και από αύριο (22/7) θα ξεκινήσουν προπονήσεις
Σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου μπαίνει σταδιακά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του «Αγιαξ της Ηπείρου» πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις (απόντες ήταν οι Λεό, Νάουμετς, Κριζμάν) και αύριο (22/7) θα γίνει η πρώτη προπόνηση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Την ίδια στιγμή στον «Αγιαξ της Ηπείρου» «τρέχουν» και τα μεταγραφικά. Εκτός της περίπτωσης Σάλιακα για το δεξί άκρο της άμυνας, στο «τραπέζι» έχει πέσει και το ενδεχόμενο δανεισμού του χαφ Ανδρούτσου από τον Ολυμπιακό.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Επιστροφή για την ομάδα και εκκίνηση της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν με εξετάσεις και εργομετρικά σε 2 group, χθες και σήμερα, με απόντες τους Leo, Naumets και Krizman, οι οποίοι και αναμένονται να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους τις προσεχείς ημέρες εξαιτίας των δυσκολιών στις πτήσεις με τα επιπλέον μέτρα για τον Covid-19.
Η 1η προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο, με πλήρη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ορίζει η ΓΓΑ για τις ομάδες.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Διαγνωστικό Κέντρο Ιωαννίνων και τη διοίκηση του, για την πολύτιμη επιστημονική και ιατρική υποστήριξη στην Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966.
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα