SL2 - FL: «Πολύτιμη ανάσα στο ποδόσφαιρο η μείωση της φορολογίας»

Gazzetta team
SL2 - FL: «Πολύτιμη ανάσα στο ποδόσφαιρο η μείωση της φορολογίας»

bet365

Μετά τη Super League 1, την ικανοποίησή της για τη μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια των παικτών εξέφρασε και η Super League 2 - Football League.

Δεν ήταν μόνο η Super League 1 που εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη νέα τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή και μειώνει τον φορολογικό συντελεστή στα συμβόλαια των παικτών από 45% σε 22%.

Και η Super League 2 - Football League ανακοίνωσε την ικανοποίησή της για αυτήν την εξέλιξη που «προσφέρει πολύτιμη ανάσα σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η συγκεκριμένη τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών – η οποία αποτελεί τήρηση της δέσμευσης του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη προς τους παράγοντες των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών – προσφέρει πολύτιμη ανάσα σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και συμβάλλει στο μέγιστο βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία των ΠΑΕ.

Ταυτόχρονα αποτελεί γρανάζι ανάπτυξης κάθε υγιούς σωματείου που πλέον μπορεί να επενδύει απαλλαγμένο από δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη στη διαρκή ποιοτική και αγωνιστική του αναβάθμιση.

Ευελπιστούμε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία αποτελεί την αρχή ολοκληρωμένου νομοθετικού προγράμματος για το ελληνικό ποδόσφαιρο που θα θωρακίσει – οικονομικά και όχι μόνο – την ανάπτυξη του αθλήματος σε ολόκληρη τη χώρα, δίνοντας έμφαση στις ομάδες και των τριών επαγγελματικών κατηγοριών», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα