Ικανοποίηση στη Super League για τη μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια

Gazzetta team
Ικανοποίηση στη Super League για τη μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια

bet365

Η μείωση του φορολογικού συντελεστή από το 45% στο 22% στα συμβόλαια των παικτών έφερε ικανοποίηση στις τάξεις της Super League.

Η νέα τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή έδωσε ανάσα στις ομάδες καθώς μειώθηκε ο φορολογικός συντελεστής από 45% σε 22% στα συμβόλαια των παικτών.

Αυτό έφερε ικανοποίηση στις τάξεις της Super League, καθώς ένα πάγιο αίτημα έγινε αποδεκτό και αναμφίβολα αποτελεί μια θετική εξέλιξη για τη διαφάνεια και την ανάπτυξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπως τόνισε σε ενημέρωσή της η Λίγκα:

«Η Super League εκφράζει την ικανοποίησή της για τη μείωση του φορολογικού συντελεστή στα συμβόλαια των αθλητών, ενός πάγιου αιτήματός της, το οποίο έγινε αποδεκτό.

Είναι αναμφίβολα μια πολύ θετική εξέλιξη, η οποία θα ενισχύσει τη διαφάνεια και την ανάπτυξη του επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και παράλληλα θα βοηθήσει την τόνωση της ανταγωνιστικότητας σε σύγκριση με άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεδομένου ότι η Ελλάδα είχε έναν από τους υψηλότερους φορολογικούς συντελεστές στην Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα