ΑΕΚ: Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για Νάνου

ΑΕΚ: Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για Νάνου

Gazzetta team
ΑΕΚ: Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για Νάνου

bet365

Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τις ματιές που ρίχνει η ΑΕΚ στον Νάνου της Πόρτο για το δεξί άκρο της άμυνας.
bwin - Ώρα τελικού με μοναδική προσφορά* στο Champions League! |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Η Record αναφέρεται στο θέμα της εξέτασης της περίπτωση του Νάνου από την «Ένωση» και της μελέτης του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Παναγιώτη Κονέ.

Το gazzetta.gr το μεσημέρι της Πέμπτης είχε αποκαλύψει το όνομα για την ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού και η Record αναφέρει σε δημοσίευμά της:

«Η ΑΕΚ αναζητά ένα δεξιά μπακ με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Παναγιώτη Κονέ, να ασχολείται με τον φάκελο, σε πρώτο βαθμό με τον ατζέντη του παίκτη, με σκοπό να τον αποκτήσει δανεικό για μια σεζόν, με οψιόν αγοράς.

Η ομάδα που αγωνίζονται οι Πορτογάλοι Αντρέ Λόπες, Αντρέ Σιμόες, Νέλσον Ολιβέιρα, είναι στην αγορά για επτά μεταγραφές και μία από τις θέσεις που θέλουν να βελτιώσουν είναι αυτή του δεξιού μπακ. Ο Νάνου ήταν το όνομα που τέθηκε στο τραπέζι ως προτεραιότητα, καθώς είναι ώριμος παίκτης και έχει το πλεονέκτημα να καλύπτει αρκετές θέσεις».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα