Παναιτωλικός - Ξάνθη: Ένα ματς, μια κατηγορία

Gazzetta team
Παναιτωλικός - Ξάνθη: Ένα ματς, μια κατηγορία

bet365

Παναιτωλικός και Ξάνθη κοντράρονται σήμερα (30/5 - 19:30, Novasports 2HD) στο Αγρίνιο, στο παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία της σεζόν 2021-2022.

Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν που αφορά ομάδες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας γίνεται απόψε (30/5 - 19:30, Novasports 2HD, live από το gazzetta.gr) στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Ξάνθη στο δεύτερο παιχνίδι του μπαράζ, που θα κρίνει ποια ομάδα θα βρίσκεται στη Super League 1 και ποια στη Super League 2 την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Η Ξάνθη επικράτησε 2-1 με ανατροπή στο πρώτο ματς που έγινε στη Θράκη και θα παραταχθεί στο κρίσιμο παιχνίδι έχοντας πλεονέκτημα.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, τον Ντάλσιο, που έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους γνωστούς απόντες Λιάβα, Τζανακάκη, Τσιγγάρα, Μεντίνα, Γιάκολις και Αζάντι.

Στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Εντινγκά.

Από την πλευρά της η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αναχώρησε για το Αγρίνιο με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Οι Παπάζογλου και Τάτος ακολούθησαν την αποστολή και είναι πιθανό να καταφέρουν να δώσουν το «παρών».

O Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών) θα είναι ο διαιτητής του αγώνα, με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Ιορδάνη Δημητριάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), διαιτητή VAR τον Μανώλη Σκουλά (ΕΠΣ Θεσσαλίας) και διαιτητή AVAR τον Δημήτρη Σαμοΐλη (ΕΠΣ Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα