Παναιτωλικός: Εκτός ο Ντάλσιο και στη ρεβάνς με την Ξάνθη

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Εκτός ο Ντάλσιο και στη ρεβάνς με την Ξάνθη

bet365

Χωρίς τον Ντάλσιο ξανά και τους γνωστούς απόντες ο Παναιτωλικός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από την Ξάνθη για να παραμείνει στη Super League Interwetten.

Ματς δίχως αύριο είναι αυτό που δίνει ο Παναιτωλικός την Κυριακή (30/5 - 19:30) κόντρα στην Ξάνθη στο Αγρίνιο. Τα «καναρίνια» είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς των μπαράζ για την παραμονή τους στη Super League Interwetten.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, τον Ντάλσιο. Ο τελευταίος έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους γνωστούς απόντες Λιάβα, Τζανακάκη, Τσιγγάρα, Μεντίνα, Γιάκολις και Αζάντι.

Στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Εντινγκά.

*Τα αποτελέσματα του covid test για όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού του Παναιτωλικού ενόψει του αυριανού αγώνα ήταν αρνητικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα