Παναθηναϊκός: Απίθανο ιταλικό σενάριο για Μπουφόν

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Απίθανο ιταλικό σενάριο για Μπουφόν

bet365

Ο Παναθηναϊκός κινείται σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportface για τον 43χρονο Ιταλό τερματοφύλακα, Τζανλουίτζι Μπουφόν σε ένα μάλλον απίθανο σενάριο. Στο κόλπο η Πάρμα του Μαρέσκα και δύο βραζιλιάνικες ομάδες.

Μετά από τον Ολυμπιακό, το όνομα του Τζανλουίτζι Μπουφόν συνδέεται και με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής σελίδας, Sportface, το «τριφύλλι» κινείται για την απόκτηση του 43χρονου Ιταλού τερματοφύλακα.

Από την Ιταλία η πρώην του ομάδα (1995-2001), Πάρμα, επιχειρεί να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της. Οι «τζαλομπλού», οι οποίοι την επόμενη σεζόν θ' αγωνίζονται στη Serie B, έχουν ως «όπλο» τον νέο προπονητή του, Φάμπιο Μαρέσκα, ο οποίος έχει προσωπική σχέση με τον «Τζίτζι».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Sportface στο κόλπο της απόκτησής του βρίσκονται σε δύο βραζιλιάνικες ομάδες, τα ονόματα των οποίων δεν αποκαλύπτονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα