Μάνατζερ Μπουφόν: «Θα του άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό»

Μάνατζερ Μπουφόν: «Θα του άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μάνατζερ Μπουφόν: «Θα του άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο μάνατζερ του Μπουφόν μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τόνισε «μου είπαν πως πολύ σύντομα θα γίνει επίσημη πρόταση».
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Στις 27 Απριλίου έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με Μπουφόν! Αργότερα, το gazzetta.gr μίλησε με τον ατζέντη του Σιλβάνο Μαρτίνα, ο οποίος τότε μας είχε πει ότι δεν είχε επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σήμερα, μέσω του ΑΠΕ, ο ατζέντης του Τζανλουίτζι Μπουφόν δήλωσε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε σαφές ότι στον πελάτη του θα άρεσε να παίξει με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Ο 68χρονος Σιλβάνο Μαρτίνα, έκανε σαφές πως: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Μου έχουν τηλεφωνήσει δύο–τρία άτομα λέγοντας μου ότι είναι κοντά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τονίζοντας με σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα κάνει επίσημη πρόταση. Κάτι που δεν έγινε μέχρι τώρα».

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, όπως έγραψε από την πρώτη ημέρα η ιταλική αθλητική εφημερίδα Turtosport, φέρεται να έχει «εμπλακεί» σχετικά. «Ναι έχω μιλήσει με τον Κοβάτσεβιτς, μία–δύο φορές. Αλλά μέχρι εκεί».

«Εχουμε προτάσεις, αλλά εξαιρετικές ομάδες με καλές προοπτικές. Τις συζητάμε και θα τις εξετάσουμε, τώρα που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Μαρτίνα.

Αναφορικά με το αν θα του άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Θα άρεσε στον Μπουφόν να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή, παίζει στο Champions League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα