Μπρούμα: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, ελπίζω να σας δω σύντομα» (pic)

Μπρούμα: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, ελπίζω να σας δω σύντομα» (pic)

Μπρούμα: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, ελπίζω να σας δω σύντομα» (pic)

bet365

Ο Μπρούμα ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τα μηνύματα υποστήριξης, ανέφερε ότι αγαπάει την ομάδα και εξέφρασε την ελπίδα του να μείνει στους «ερυθρόλευκους».

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/5) ο Μπρούμα αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ανοιχτά. «Άλλη μία σημαντική σεζόν στην καριέρα μου τελείωσε. Ήταν τιμή μου να φορέσω τη φανέλα ενός τεράστιου συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν εκπληκτική και το αποτέλεσμα δουλειάς πολλών μηνών από αυτή την καταπληκτική ομάδα ανθρώπων. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη σας. 2021-2022, θα επιστρέψω πιο δυνατός» έγραψε.

Αργά το ίδιο βράδυ ανέβασε νέο μήνυμα στο instagram και εξέφρασε την ελπίδα του να μείνει στο Λιμάνι. Ο Πορτογάλος έγραψε: «Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα υποστήριξης. Είστε καταπληκτικοί. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και ελπίζω να σας δω σύντομα».

Εφέτος με τον Ολυμπιακό ο Μπρούμα έκανε 37 συμμετοχές, σημείωσε εννέα γκολ και μέτρησε πέντε ασίστ. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρούμα έπαιξε στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός από την Αϊντχόφεν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Ο Γιαν Εμβιλά με φανέλα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στη Ζανζιβάρη (pic)

Πορτογαλικά ρεπορτάζ: «Ο Ολυμπιακός υπογράφει τον Τικίνιο την ερχόμενη εβδομάδα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα