Άρης: Οι δεύτερες σκέψεις για τον Σάντε Σίλβα

Άρης: Οι δεύτερες σκέψεις για τον Σάντε Σίλβα

Άρης: Οι δεύτερες σκέψεις για τον Σάντε Σίλβα

bet365

Το κεφάλαιο «Σάντε Σίλβα» δεν έχει κλείσει για τον Άρη καθώς οι «κίτρινοι» δείχνουν ότι κάνουν δεύτερες σκέψεις και προτίθενται να μπουν σε διαδικασία συζήτησης για την αγορά των δικαιωμάτων του Πορτογάλου επιθετικού.
bwin - Ώρα τελικών με μοναδικές προσφορές* σε Champions και Europa League! | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η αλήθεια είναι ότι τα δεδομένα επί της υπόθεσης του Σάντε Σίλβα άλλαξαν πολλές φορές στη διάρκεια της σεζόν. Προς αυτήν την κατεύθυνση έπαιξαν ρόλο οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Πορτογάλου επιθετικού και το ότι αποτέλεσε αξιόπιστη αγωνιστική λύση όταν… ερχόταν από τον πάγκο, λόγω της ικανότητάς του στην ανατροπή του ρυθμού ενός αγώνα. Αντιθέτως, προβληματισμό για τον βαθμό επίδρασής τους στο παιχνίδι του Άρη προκάλεσε το γεγονός ότι ήταν αναποτελεσματικός – και σε κάποιες περιπτώσεις… απαρατήρητος – στις περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι», έπειτα από την αρχική απόφασή τους να μην μπουν σε διαδικασία επαφών για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, πλέον κάνουν δεύτερες σκέψεις και σκοπεύουν να συζητήσουν με τη Γουέστ Χαμ που έχει τα δικαιώματά του. Η συμφωνία δανεισμού του ποδοσφαιριστή στον Άρη περιλάμβανε και ρήτρα αγοράς έναντι 1.2 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν σκοπεύουν να κάνουν συζήτηση πάνω σ’ αυτή την οικονομική βάση.

Το συμβόλαιο του Σίλβα στη Γουέστ Χαμ λήγει το καλοκαίρι του 2022, γι’ αυτόν τον λόγο ο αγγλικός σύλλογος δείχνει την πρόθεση παραχώρησής του. Η τιμή θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα λάβει υπό την έννοια ότι, ανεξαρτήτων των σκέψεων της Γουέστ Χαμ, η πραγματική αξία ενός παίκτη καθορίζεται από το ύψος των προσφορών. Ο Άρης σκοπεύει να καταθέσει την πρότασή του η οποία σίγουρα θα είναι χαμηλότερη σε σχέση με το ποσό της ρήτρας. Ένα άλλο σενάριο που πιθανόν να… πέσει στο τραπέζι είναι η επέκταση του συμβολαίου του παίκτη έως και το καλοκαίρι του 2023 με την ταυτόχρονη ανανέωση του δανεισμού του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα