Οταν ο Τεννές ανέβαζε τον Παναιτωλικό και ο Καρασαλίδης έπαιζε στην Ξάνθη

Gazzetta team
Οταν ο Τεννές ανέβαζε τον Παναιτωλικό και ο Καρασαλίδης έπαιζε στην Ξάνθη

bet365

Ενόψει των δύο «τελικών» μεταξύ των ομάδων οι οποίοι και θα κρίνουν το μέλλον τους, για αρκετούς «πρωταγωνιστές» θα... ξυπνήσουν μνήμες από το «χθες» της καριέρας τους
Σε ρυθμούς μπαράζ κινούνται τα πάντα σε Ξάνθη και Παναιτωλικό, καθώς οι δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις που θα γίνουν την Τετάρτη (26/5) και την Κυριακή (30/5) θα κρίνουν ποια ομάδα θα βρίσκεται του χρόνου στη Super League 1.
Το διακύβευμα είναι μία ολόκληρη κατηγορία και σε πολλούς «πρωταγωνιστές» θα... ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν. Βλέπετε σε Θρακιώτες και «καναρίνια» υπάρχουν, σε πάγκους και έμψυχο δυναμικό, αρκετά πρόσωπα που έχουν θητεύσει και στους 2 «μονομάχους» και όχι μόνο...
Νίκος Καρέλης των «κυανοκίτρινων» ντεμπουράρισε σε επαγγελματικό επίπεδο κόντρα στην Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου του 2008, όταν ως παίκτης του Εργοτέλη αντικατέστησε τότε τον Γιώργο Βακουφτσή.
Αριστοτέλης Καρασαλίδης του Παναιτωλικού έχει στο παρελθόν φορέσει 2 φορές τη φανέλα της Ξάνθης. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2016/17 και η δεύτερη πέρσι (2019/20). Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έπαιξε σε 55 αγώνες.
Μπάμπης Τεννές που βρίσκεται στο «τιμόνι» της Ξάνθης ήταν από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Φλεβάρη του 2012 στον πάγκο του Παναιτωλικού και μάλιστα τον οδήγησε στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Συνολικά κοουτσάρισε τα «καναρίνια» σε 38 παιχνίδια.
*Ο γκολκίπερ της Ξάνθης Σάο Μπέντο ντεμπουτάρισε στην Ελλάδα κόντρα στον Παναιτωλικό, στις 31 Αυγούστου του 2019.
Κέβιν που αγωνίζεται πλέον στην Ξάνθη έχει στο παρελθόν περάσει 2 φορές από τους «κυανοκίτρινους», που ήταν η πρώτη εν Ελλάδι ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα τη διετία 2014-2016 και στο μισό της περασμένης χρονιάς (Ιανουάριος/καλοκαίρι 2020). Συνολικά αγωνίστηκε σε 69 παιχνίδια τους.
Τάσος Παπάζογλου, αρχηγός της Ξάνθης, ήταν για 2 χρονιές (2015-2017) στο Αγρίνιο, όπου αγωνίστηκε συνολικά σε 30 παιχνίδια τους. Επαιξε λίγο γιατί λίγο πριν την έναρξη της σεζόν 2016/17 υπέστη ρήξη χιαστών.
Ελίνι Δημούτσος φόρεσε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019/10 τη φανέλα του Παναιτωλικού, για συνολικά 16 παιχνίδια. Μάλιστα ως παίκτης τους σημείωσε το πρώτο επαγγελματικό χαφ της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Super League – μπαράζ: Η «μάχη των αιθέρων» όπου «πρωταγωνιστούν» Ματσόλα και Παπάζογλου (vids)
Ο δεκάλογος των μπαράζ με φόντο μία θέση στη Super League 1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα