Ο Ολυμπιακός παραμένει γερά στο «κόλπο» για τον Τικίνιο Σοάρες

Ο Ολυμπιακός παραμένει γερά στο «κόλπο» για τον Τικίνιο Σοάρες

Ο Ολυμπιακός παραμένει γερά στο «κόλπο» για τον Τικίνιο Σοάρες

bet365

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να έχουν σημαντικές πιθανότητες να εντάξουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο Βραζιλιάνο επιθετικό και οι εξελίξεις θα... τρέξουν σχετικά σύντομα.
Ο Τικίνιο Σοάρες παραμένει ένας από τους πολύ δυνατούς μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού αυτή τη χρονική περίοδο. Ο Βραζιλιάνος που έχει μείνει για καιρό χωρίς ομάδα μάλιστα μετέβη στη χώρα του για να κάνει προπονήσεις με την ομάδα της CSP, η οποία και τον είχε αναδείξει. Έκανε προπονήσεις εκεί για τουλάχιστον μία εβδομάδα και γενικά κάνει ότι μπορεί προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.
Στα του Ολυμπιακού τώρα. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει μία πολύ καλή προσέγγιση προς την πλευρά του παίκτη αλλά σίγουρα δεν θα ξεπεράσουν το 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο. Παρόλα αυτά εξακολουθούν να είναι για τα καλά στο... παιχνίδι της διεκδίκησης του Σοάρες, τον οποίο εσχάτως φέρεται να θέλει πολύ και η Τραμπζονσπόρ. Το θέμα αυτό δεν θα μείνει ανοιχτό για πολύ και μες στα προσεχή 24ωρα θα προκύψουν οι τελικές εξελίξεις. Ο 30χρονος Τικίνιο Σοάρες, παλιός παίκτης του Μαρτίνς στην Πορτογαλία, είχε το 2019-2020 56 ματς με 21 γκολ και 3 ασίστ. Στη Βραζιλία πάντως η πλευρά του παίκτη έχει διευκρινίσει πως ο στόχος της είναι να κλείσει σε ομάδα στην Ευρώπη.
- Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram της CSP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα